Çözüldü Furylevel Z1 Mouse Driver güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jiyunotameni

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, hayırlı günler arkadaşlar. Furylevel Z1 kullanıyorum fakat driverını hiç kullanamadım.
Daha önceden driver için WhatsApp'ya da Discord'dan yazın size link göndereceğiz diyorlardı.
Merdiven altı işletmelerin kandırmacası gibi geldiği için yapmamıştım. Şimdi ise sitesinde var fakat Google Drive ile ve virüslü diyor.
Gerçekten virüs vb. var mı acaba? Yardımcı olur musunuz? Fareyi birkaç aydır kullanıyorum hiç alışamadım, pişmanım.

Virüs falan yok WhatsApp üzerinden ilettiklerini de kullandım. Gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.

Teşekkür ederim arkadaşlar.
PC daha güvenilir olsun diye Kaspersky ve Proton VPN kullanmıştım.
5-6 aydır driver olmadan kullanıyorum ve ilk defa kablosuz kullanıyorum.
Valorant vb. oynarken aim almakta zorlanıyorum.
Şimdi bu Driver'ı yüklerken artık daha iyi oynayabilir miyim?
Hangi ayarları yapmalıyım, DPI vb. pek bir şey bilmiyorum da

Sens, DPI, macro gibi ayarları yapabilirsiniz hocam. YouTube'da rehber videoları olacaktır oradan bakabilirsiniz. Daha iyi oynama işide sizin bileğinize kalıyor.

Palm ve finger arası mouse tutuşum var sanırım. Daha önceden large büyük ve kablolu ağır mouse kullanıyordum. Bu fareye bir türlü alışamadım. Hafif olmasına alışamadım ve istediğim gibi aim de alamıyorum belki MCU dedikleri şeyde sorun vardır. Performansım çok düştü ama 1600 TL verdiğim için kullanıyorum işte

Sens, DPI, macro gibi ayarları yapabilirsiniz hocam. YouTube'da rehber videoları olacaktır oradan bakabilirsiniz. Daha iyi oynama işide sizin bileğinize kalıyor.
Teşekkürler , performansımı olumsuz etkiliyor bu mouse.

Şimdi de böyle diyor , emin misiniz güvenilir olduğuna

virüs olmasa bile bilgilerimi ele geçiren başka bir şey olmaz demi

Windows en ufak bir uyarı bile gelince böyle diyor, virüs falan yok hocam güvenle indirebilirsiniz,

İnşaAllah güvenilirdir ve sorunsuzca kullanabilirim. Teşekkürler, şimdi uygulamayı açtım
Sizce Valorant için hangi ayarları yapmalıyım?
Farenin tuşlarına basarak hassasiyet ayarlıyordum, en hızlıdan bir öncekini kullanıyordum.

Az önceye kadar çalışan Mouse şimdi sadece yeşil yanıp sönüyor ve çalışmıyor. Kabloları takarak çalıştırmayı denediğimde ise sadece OFF modunda çalışıyor. Wireless şekilde sorunsuzca kullanmak istiyorum fakat kullanamıyorum. Yardımcı olur musunuz ? Bilgisayara bir kaç defa reset attım , farklı usb portlarına taktım fakat yine de çözülmedi.
Yardımcı olur musunuz ? Modeme de bir şeyler oldu bir kaç gündür , umarım virüs vs değildir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…