kodeincowboy Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #1 N1cht dedi: Yeterli malzeme ile her eve girilebilir. Kısacası saklayamazsın. Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız fakat kusura bakmayın. Furylevel Z1 kullandıgını gordum başka bir konuda. Bir şikayetin var mı? Ona göre sipariş edecegim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2024
N1cht dedi: Yeterli malzeme ile her eve girilebilir. Kısacası saklayamazsın. Genişletmek için tıkla... Konudan bağımsız fakat kusura bakmayın. Furylevel Z1 kullandıgını gordum başka bir konuda. Bir şikayetin var mı? Ona göre sipariş edecegim.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 3 Kasım 2024 #2 kodeincowboy dedi: Konudan bağımsız fakat kusura bakmayın. Furylevel Z1 kullandıgını gordum başka bir konuda. Bir şikayetin var mı? Ona göre sipariş edecegim. Genişletmek için tıkla... Şuan Temu'da Ajazz 159 pro var. 159 pro daha iyi ama Z1'de alınabilir.
kodeincowboy dedi: Konudan bağımsız fakat kusura bakmayın. Furylevel Z1 kullandıgını gordum başka bir konuda. Bir şikayetin var mı? Ona göre sipariş edecegim. Genişletmek için tıkla... Şuan Temu'da Ajazz 159 pro var. 159 pro daha iyi ama Z1'de alınabilir.
N1cht Hectopat Ekipman Ustası Katılım 4 Ekim 2023 Mesajlar 4.862 Makaleler 3 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #3 İnceleme: Furylevel Z1 1 Aylık Kullanım Deneyimi Bence alınır.