Beyazye Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Bu farenin stoğu yenilenecek mi? Bilgisi olan var mı? Yeni model mi cikaricaklar?
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.857 Çözümler 13 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2025 #2 Siteyle iletişime geçsen daha iyi olur açıkçası. Öbür türlü diğerlerinin de bilgisi zaten olmaz.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.288 Makaleler 3 Çözümler 21 11 Mayıs 2025 #3 Beyazye dedi: Bu farenin stoğu yenilenecek mi? Bilgisi olan var mı? Yeni model mi cikaricaklar? Genişletmek için tıkla... Stok yenilenebilir de yeni model hiç ama hiç sanmıyorum.
Beyazye dedi: Bu farenin stoğu yenilenecek mi? Bilgisi olan var mı? Yeni model mi cikaricaklar? Genişletmek için tıkla... Stok yenilenebilir de yeni model hiç ama hiç sanmıyorum.
Beyazye Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #4 CyHan_Atalay dedi: Siteyle iletişime geçsen daha iyi olur açıkçası. Öbür türlü diğerlerinin de bilgisi zaten olmaz. Genişletmek için tıkla... onu yaptim da sadece hafta içi çalışıyor site iletişimi o yüzden buraya sorayim belki bilgisi olan vardır dedim
CyHan_Atalay dedi: Siteyle iletişime geçsen daha iyi olur açıkçası. Öbür türlü diğerlerinin de bilgisi zaten olmaz. Genişletmek için tıkla... onu yaptim da sadece hafta içi çalışıyor site iletişimi o yüzden buraya sorayim belki bilgisi olan vardır dedim
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.857 Çözümler 13 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2025 #5 Site bilgi vermedikçe çok bilgisi olan olmaz hatta bazen siteler bile bilemiyor çünkü zamana bağlı aslında. Mümkün oldukça stokları yeniliyorlar.
Site bilgi vermedikçe çok bilgisi olan olmaz hatta bazen siteler bile bilemiyor çünkü zamana bağlı aslında. Mümkün oldukça stokları yeniliyorlar.