Rondaime Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 2 mouse arasında kaldım. Furylevel Z1 veya VXE R1 SE sizce hangısı daha ıyı?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 Rondaime dedi: 2 mouse arasında kaldım. Furylevel Z1 veya VXE R1 SE sizce hangısı daha ıyı? Genişletmek için tıkla... Furylevel Z1 Daha iyi.
Rondaime dedi: 2 mouse arasında kaldım. Furylevel Z1 veya VXE R1 SE sizce hangısı daha ıyı? Genişletmek için tıkla... Furylevel Z1 Daha iyi.
Rondaime Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 MuratTheFounder dedi: Furylevel Z1 Daha iyi. Genişletmek için tıkla... aga tam emın degılım ama z1 de dongle ile 2k hz cıkıyormu eğer cıkıyorsa parar tutup onuda alabılırımde
MuratTheFounder dedi: Furylevel Z1 Daha iyi. Genişletmek için tıkla... aga tam emın degılım ama z1 de dongle ile 2k hz cıkıyormu eğer cıkıyorsa parar tutup onuda alabılırımde
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 Rondaime dedi: aga tam emın degılım ama z1 de dongle ile 2k hz cıkıyormu eğer cıkıyorsa parar tutup onuda alabılırımde Genişletmek için tıkla... Z1de 1ms üstü yok aynı şekilde de R1 se ve R1de de 2k alamazsın.
Rondaime dedi: aga tam emın degılım ama z1 de dongle ile 2k hz cıkıyormu eğer cıkıyorsa parar tutup onuda alabılırımde Genişletmek için tıkla... Z1de 1ms üstü yok aynı şekilde de R1 se ve R1de de 2k alamazsın.
sot enjoyer Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 507 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #5 Rondaime dedi: 2 mouse arasında kaldım. Furylevel Z1 veya VXE R1 SE sizce hangısı daha ıyı? Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini aldın? Bende düşünüyorum almayı Z1 aklımda var şu an.
Rondaime dedi: 2 mouse arasında kaldım. Furylevel Z1 veya VXE R1 SE sizce hangısı daha ıyı? Genişletmek için tıkla... Hocam hangisini aldın? Bende düşünüyorum almayı Z1 aklımda var şu an.
Rondaime Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #6 sot enjoyer dedi: Hocam hangisini aldın? Bende düşünüyorum almayı Z1 aklımda var şu an. Genişletmek için tıkla... daha almadım ama param oldugunda z1 alıcam her turlu daha ıyı düz r1 belki rakip olabilir ama bence ondanda iyi
sot enjoyer dedi: Hocam hangisini aldın? Bende düşünüyorum almayı Z1 aklımda var şu an. Genişletmek için tıkla... daha almadım ama param oldugunda z1 alıcam her turlu daha ıyı düz r1 belki rakip olabilir ama bence ondanda iyi
barex52 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #7 Rondaime dedi: daha almadım ama param oldugunda z1 alıcam her turlu daha ıyı düz r1 belki rakip olabilir ama bence ondanda iyi Genişletmek için tıkla... Dostum hangi ürünü aldın ?
Rondaime dedi: daha almadım ama param oldugunda z1 alıcam her turlu daha ıyı düz r1 belki rakip olabilir ama bence ondanda iyi Genişletmek için tıkla... Dostum hangi ürünü aldın ?
Rondaime Centipat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #8 barex52 dedi: Dostum hangi ürünü aldın? Genişletmek için tıkla... Kanka biraz daha para biriktirdim VXE R1 Pro aldım. Ama o ıkısı arasından alacak olsam VXE R1 SE alırım.
barex52 dedi: Dostum hangi ürünü aldın? Genişletmek için tıkla... Kanka biraz daha para biriktirdim VXE R1 Pro aldım. Ama o ıkısı arasından alacak olsam VXE R1 SE alırım.