Fushion 360 3 boyutlu Arduino tasarlamak için uygun mudur?

Muhlis Salih

Decapat
Daha fazla  
Bir TEKNOFEST projesi yapıyorum ve prototip tasarımı yapmam gerekiyor. Bunun için Fushion 360 indirdim. Tasarımımda Arduino, breadboard, çeşitli sensörler ve bunlar gibi malzemeleri kullanmam gerekli. Bunun için Fushion 360'ı kurcaladığımda hiçbirinin olmadığını, içeriye yükleme yapmamız gerektiğini öğrendim lakin ne zaman bir ürünü yüklesem ayrı bir pencere açılıyor ve ikisini bir arada kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mı yoksa Fushion 360 3 boyutlu Arduino tasarlamak için uygun değil mi? Eğer değilse bu tasarımı ücretsiz yapabileceğim bir uygulama var mıdır?

Tinkercadi denediniz mi?

Fusion 360 ile Bu şekilde eklerseniz aynı projede farklı modeller kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir TEKNOFEST projesi yapıyorum ve prototip tasarımı yapmam gerekiyor. Bunun için fushion 360 indirdim. Tasarımımda Arduino, breadboard, çeşitli sensörler ve bunlar gibi malzemeleri kullanmam gerekli. Bunun için fushion 360'ı kurcaladığımda hiçbirinin olmadığını, içeriye yükleme yapmamız gerektiğini öğrendim lakin ne zaman bir ürünü yüklesem ayrı bir pencere açılıyor ve ikisini bir arada kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mı yoksa fushion 360 3 boyutlu Arduino tasarlamak için uygun değil mi? Eğer değilse bu tasarımı ücretsiz yapabileceğim bir uygulama var mıdır?

İnternet üzerinden kısa bir arama ile istediğiniz parçaların 3D dosyasını bulabilirsiniz en kötü yapay zeka ile tasarlayabilirsiniz Fusion üzerinden kendinize göre düzenledikten sonra Blender ile birleştirebilirsiniz. Arduino UNO 3D Model by Mindelheini | Download free STL model | Printables.com

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı