Dostum geç bir cevap olacak ama yine de cevaplandırmak isterim.
Çocukluğumda Fusionfall ve Fusionfall Heroes oynayarak büyümüş biri olarak bu oyunların diriltme projelerini yakından takip ediyorum. Ne yazık ki Fusionfall 2013, Fusionfall Heroes 2018 yılında sunucularını kapattı artık ikisine de orijinal yollardan erişilemiyor.
Fakat hayran yapımı diriltme projeleri mevcut. Fusionfall Heroes için ne yazık ki şu anda aktif geliştirme gören bir proje yok ama şu anda konsept aşamasında olan bir proje var aktif geliştirmede olmasa da. Ne yazık ki Fusionfall Heroes için durum iyi gözükmüyor. Fusionfall'un kapanmasından sonra çıkan bir spinoff olduğu için çoğu kişi Fusionfall'un kapanmasını bu oyunu suçladılar. O yüzden hayran kesimi çok küçük. Aşağı bırakıyorum GitHub linkini projenin
HeroesExtension
Ama Fusionfall yani Fusionfall Heroes'un aynı evreni paylaştığı fakat bir MMO rpg olan oyun şu anda hayranlar tarafından diriltilmiş durumda. Benimde geliştirilmesinde aktif bir rol oynadığım OpenFusion adlı proje oyunun iki önemli sürümünü tekrar oynamaya olanak tanıyor. Birincisi oyunun en büyük güncellemesini almadan önceki klasik sürüm diyebiliriz. Ikincisi ise kapanmadan önceki son sürümü. Denemek istersen aşağı linkini koyuyorum. Fusionfall Heroes ile aynı olmasa da belki hoşuna gider Cartoon Network evreninde geçen bir oyun istersen.
OpenFuison
Benden bu kadar. Nostaljiden dolayı çok ilgili olduğum bir konu Fusionfall oyunları ve evreni. O yüzden herhangi bir sorun olursa yardımcı olabilirim.