FUT için beklenmeli mi?

mrlawyer

Yoctopat
Daha fazla  
Normalde bu yıla kadar FM serisini oynamış birisi olarak FUT oynamak istiyorum. Sizce şimdiden Steam'den FIFA24 almaya değer mi yoksa beklemek mi mantıklı?

Son düzenleme:
Ben 20-21-22-23 oyuncusu olarak ilk defa bu sene oynayasım yok. Kasım ayındaki indirimde alacağım.

Normalde bu yıla kadar FM serisini oynamış birisi olarak FUT oynamak istiyorum. Sizce şimdiden Steam'den FIFA24 almaya değer mi yoksa beklemek mi mantıklı?
Eğer oynamayı düşünüyorsan ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. Steam'den 1700 TL verip almaya değmez. Onun yerine 999 TL'ye 1 yıllık EA Play Pro alıp başlayabilirsin.

Steam'den almak daha mantıklı ama bu paketler arasında nasıl bir fark olacak peki. 1200 ile 1700 arasında?

FIFA 13'ten bu yana her sene erken erişim ile birlikte fut oyun modunu oynuyorum. Bu senede aynı şekilde hızlı bir giriş yaptım ancak bu oyuna tutkulu değilsen şu anda bu paraları vermek mantıksız olabilir. Football Manager ise kasım da gelecek ona daha var

Kütüphanede kalıcı olacak olması ve sürekli kullandığım bir platformda olması.

Kütüphanede kalıcı olacak olması ve sürekli kullandığım bir platformda olması.
Fut için kalıcı olarak kütüphanende kalmasının hiçbir mantığı yok. Platform olarak istesen de istemesen de EA App kullanıyor oyun. Aşağıdakilerde sürümler arasındaki farklar.

EA Play Pro al oyunu almak yerine hem yeni çıkan oyunlarıda oynarsınız. Üstelik ultimate sürüm içeriklerini veriyor EA Play Pro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…