FUT21 için tavsiyeleriniz

Melikovicious

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
Merhabalar;
FIFA’yı her sene oynarım, bu sene ilk defa FUT oynadım. Division Rivals’ta her rakibim, istisnasız benden daha iyi kadro ve kartlara sahip. Benim sadece Gold kartlarım var.
Atladığım bir şey mi var, eksik bir şey mi yapıyorum acaba? “Şunu almayı/yapmayı unutma” gibi tavsiyelerinizi bekliyorum. Hangi modu oynayayım, hangi taktikle Coins kazanabilirim? Kadrom aşağıda.

360DE428-8383-47A3-A0B3-F71497C28B8E.png

Hocam yeniyseniz Squad Battles oynayın hatta zamanınızın büyük çoğunluğunu veriyorsanız ilk 200'e girmeye çalışın. Güzel kart paketleri gelir TOTW gelince açarsınız. Güzel kadro için takaslar yapabilirsiniz mesela Aouar etkinliği vardı, 83+ 25 oyuncu paketi filan vardı görevini yaparak. Görevleri yapmaya çalışın görevleri yaparken coinsleri kasarsınız. Belki FUT Coins alıp kadro dizen vardır ama gereksiz. Stopere Joe Gomez biriktirin

Nelson Semedo Sağ bek için daha iyi Ricardo Pereira'ya göre.

Sağ Kanat için Riyad Mahrez biriktirebilirsiniz, Adama Traore olabilir, Lucas Moura olabilir.

Sol kanat Saint Maximin TOTW kartı güzel GOLD kartı pek önerilen değil. Ousmane Dembele kullanabilirsiniz.

Eğer Sol kanata Ousmane dembele koyarsanız ilerde sol beke Ferland Mendy biriktirin.

Stoperde Diallo - Aké değişikliği yapılmalı. Aké'ye coin biriktirmeni öneririm. Mesut yerine de Tanguy Ndombele'yi tavsiye ediyorum. Pereira da bence gereksiz bi' kart. Yerine Joao Cancelo'yu koyabilirsin.

Günlük görevleri yapmanı tavsiye ederim. Coin kazanmak içinse Squad Battles maçları yapabilirsin.

Aynı sıkıntı bende de var benim kadro senden kötü ve her maç en az reytingi 90 kimyası 100 kişiler geliyor benim reyting ise 70 küsür, her maç yeniliyorum anlamadım gitti.
Ben kendimi yırtıyorum, pas pas pas derken açığı bulup 2 tane atıyorum ilk yarı. İkinci yarı Aubameyang’a beklerden 60 metre arapası geliyor 3 tane, stoperlerim 20metre koşup 10 metre fark yiyorlar 😂

Hocam yeniyseniz Squad Battles oynayın hatta zamanınızın büyük çoğunluğunu veriyorsanız ilk 200'e girmeye çalışın. Güzel kart paketleri gelir TOTW gelince açarsınız. Güzel kadro için takaslar yapabilirsiniz mesela Aouar etkinliği vardı, 83+ 25 oyuncu paketi filan vardı görevini yaparak. Görevleri yapmaya çalışın görevleri yaparken coinsleri kasarsınız. Belki FUT Coins alıp kadro dizen vardır ama gereksiz. Stopere Joe Gomez biriktirin

Nelson Semedo Sağ bek için daha iyi Ricardo Pereira'ya göre.

Sağ Kanat için Riyad Mahrez biriktirebilirsiniz, Adama Traore olabilir, Lucas Moura olabilir.

Sol kanat Saint Maximin TOTW kartı güzel GOLD kartı pek önerilen değil. Ousmane Dembele kullanabilirsiniz.

Eğer Sol kanata Ousmane dembele koyarsanız ilerde sol beke Ferland Mendy biriktirin.
Hocam dediğiniz kartlar çok pahalı, o yüzden almayı tercih etmiyordum. Mesela siz kaç coins’e kartlar alıyorsunuz?

Totw açıklanınca kart açmamın nasıl bir faydası olur, neden o günü beklememi önerdiniz?

Görevleri yapmaya çalışıyorum aslında ama baya zor iş. “Quick Sell” ile kart satmamı öneriyor musunuz, yoksa tüm kartlar biriksin mi?
Stoperde Diallo - Aké değişikliği yapılmalı. Aké'ye coin biriktirmeni öneririm. Mesut yerine de Tanguy Ndombele'yi tavsiye ediyorum. Pereira da bence gereksiz bi' kart. Yerine Joao Cancelo'yu koyabilirsin.

Günlük görevleri yapmanı tavsiye ederim. Coin kazanmak içinse Squad Battles maçları yapabilirsin.
Genelde paketlerden çıkan kartlar, satın almadım. Ama artık coins biriktireceğim. Dediklerinizi değerlendireyim. Teşekkürler.

Birlikte oynadıkça Chemistry artma gibi bir durum var mı?

Ben kendimi yırtıyorum, pas pas pas derken açığı bulup 2 tane atıyorum ilk yarı. İkinci yarı aubameyang’a beklerden 60 metre arapası geliyor 3 tane, stoperlerim 20metre koşup 10 metre fark yiyorlar 😂

Hocam aynı sıkıntı :D ilk yarı bir şekilde dayansak bile ikinci yarı benim adamlar zaten ölmüş oluyor tek 79 santraforum var o kadar diğerleri dandik zaten, denemek için girdim, ilk maç Beckham kadrolu biri geldi kadro full 90 küsür bir güzel benzetti beni :D benim garibanlara zaten bir omuz vursan sakatlanıyor 😂 ondan dolayı Volta modunda takılıyorum daha sakin bir mod :)

Ben kendimi yırtıyorum, pas pas pas derken açığı bulup 2 tane atıyorum ilk yarı. İkinci yarı Aubameyang’a beklerden 60 metre arapası geliyor 3 tane, stoperlerim 20metre koşup 10 metre fark yiyorlar 😂

Hocam dediğiniz kartlar çok pahalı, o yüzden almayı tercih etmiyordum. Mesela siz kaç coins’e kartlar alıyorsunuz?

Totw açıklanınca kart açmamın nasıl bir faydası olur, neden o günü beklememi önerdiniz?

Görevleri yapmaya çalışıyorum aslında ama baya zor iş. “Quick Sell” ile kart satmamı öneriyor musunuz, yoksa tüm kartlar biriksin mi?
Quicksell şuan sizin için iyi bir şey değil. Dediğim gibi Squad Battles maçları yapın. TOTW açıklanınca açarsanız TOTW gelebilir. Taktik anlayışınızı orta sahalarınızı defansa otobüs çektirin. Ben maçlar yaparak coins kastım Brezilyalı takım dizdim. Benim takımım toplam bedeli 250k gibi bir bedeldi.
Birlikte oynadıkça Chemistry artma gibi bir durum var mı?
Hayır öyle bir şey yok. Kırmızı bağ gidip de sarı veya yeşil maalesef olmuyor. :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı