24 de karışık olabiliyor.Hocam konudan bağımsız bir şey soracam . Oyun planında kadın erkek karışık mı görüyorum yoksa ben mi kör oldum ?
Saçmalıktan başka bir şey değil.24 de karışık olabiliyor.
Maalesef kadınları da eklediler. Alman diye kimya veriyor ama.Hocam konudan bağımsız bir şey soracam . Oyun planında kadın erkek karışık mı görüyorum yoksa ben mi kör oldum ?
Oneriniz varmı takviye olarak. Stoperler yavaş onu düşünüyorum ama emin değilim. De Ligt'de SlideTackle+ var yerini doldurmak zor.Saçmalıktan başka bir şey değil.
Kadro düzeniniz iyi hocam, kimya uyumunu tutturmanızda oyuncuların arasında ki fiziği sağlar .
Saçmalıktan başka bir şey değil.
Kadro düzeniniz iyi hocam, kimya uyumunu tutturmanızda oyuncuların arasında ki fiziği sağlar.
FIFA 24 hiç oynamadım ama 23'de sana lazım olan tek şey hızlı oyuncuydu. Adamın 75'lik Santroforu vardı hızı +85 diye uçarak gol atıyordu . Eğer FIFA 23 mantığı ise sahanın her yerinde hızlı oyuncuya ihtiyacın var.Maalesef kadınları da eklediler. Alman diye kimya veriyor ama.
Oneriniz varmı takviye olarak. Stoperler yavaş onu düşünüyorum ama emin değilim. De Ligt'de SlideTackle+ var yerini doldurmak zor.
O 88lik kart canavar gibi hocam 87lik defanslara vücut koyuyor. Hero paketinden cikarmistim.Bence de saçmalık. 60'lık erkek kartla 90'lık kadın kardın fiziği aynı olabiliyor ve kafa topunu alabiliyor düşünsene![]()
Forvet 94 hız kanat 91 hız ama stoperler maalesef yavaş. 83+ hızlı bakacagim gibi.FIFA 24 hiç oynamadım ama 23'de sana lazım olan tek şey hızlı oyuncuydu. Adamın 75'lik Santroforu vardı hızı +85 diye uçarak gol atıyordu . Eğer FIFA 23 mantığı ise sahanın her yerinde hızlı oyuncuya ihtiyacın var.
Çok saçma işte o.O 88lik kart canavar gibi hocam 87lik defanslara vücut koyuyor. Hero paketinden cikarmistim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.