Futbol anılarınız var mı?

Bir ara penaltı atmıştım ama topa çok kötü vurmuştum. Bu yüzden top çok yavaş gitti kalecide erkenden topun geldiği tarafa yan olacak şekilde atladı yerde topu bekliyor ardından top ona yaklaştığında garip bir şekilde top kalecinin üstünden zıplamıştı ve gol olmuştu. Nasıl böyle oldu bende hala anlamış değilim aklıma geldikçe fiziği sorguluyorum.

Orta 8 giderken beden eğitiminde maç yapardık hep kaleci olurdum topa vuramadığım için bir gün bizim sınıfın ayısı topa bir koydu beni topla birlikte kaleye sokmuştu o anı hiç unutamıyorum.

Bizim sınıfın ayısı dediğimde hem boyu uzundu hem de çok kilolu birisiydi kalede iken kolay kolay gol yemezdim artık nasıl sinirlendiyse demek topa o kadar sert vurmuştu.

Topu siyah yere dikmiştim yanlış gitti diye arkamı dönmüştüm.
Sonra oradan sekip gol girmiş
Siyah yer yükselti.

6. sınıfta sınıf takımında adam eksik olduğundan beni de çağırdılar, yan şubeden 7 gol yedik, bizi 7-0 yendiler. 3 gol bana aitti.

Zaten sonra futbol hikayem olacak bir şey kalmadı, basketbolda iyiydim oradan devam ettim. Aslında şimdi düşündüm de takımın geri kalanı da leşmiş, insan 2-3 gol atar bari. Hadi ben kendi kaleme 3 gol attım ama kalan o kadar kişi karşı kaleye bir o kadarını atamadılar.

Altınordu'nun başkanı mevkimi tahmin etmişti ve doğru tahmin etmişti. Birde maçta hafızamı kaybetmiştim.

Benim kalede devleştiğim anımı anlatacağım topu tutacağım diye direğe kafamı vurdum (tutum ama elimden kaçdı) ve kalkarken başka şutu kurtardım (ama kafamla rastgele kurtardım) sonra çok iyi olmaya başladım bir de artık o kadar iyi defansımısız varki kendi kendine yürerken lak diye direğe vurdum bom diye ses çıktı herkes benden geldini anlamıştı ve son olarak orta açarken bayağı ser yere vurmuştum oturma organımı ama gol olmuştu nasıl.

Arkadaş ile oynuyoruz zorla soktular beni takıma. Gittim vurdayım topa defanstan düzgün bir şekilde. O da ne? Top ayağımdan nasıl ivme aldı ise dümdüz yukarı çıktı ben de kafa atayım derken ayağım diğer ayağıma dolandı takla attım çenemi yere vurdum ama o sırada ayağım topa çarptı ve asist.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…