S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Öyle sıkıntıdan edit yapacağım. Adobe Premiere Pro mu, Adobe Effects mi kullanayım? Veya edit için hangi uygulama önerirsiniz?
Öyle sıkıntıdan edit yapacağım. Adobe Premiere Pro mu, Adobe Effects mi kullanayım? Veya edit için hangi uygulama önerirsiniz?
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 3 Haziran 2023 #2 After Effects fakat bilmiyorsan başka programlara öneririm. Biraz karışık gelebilir.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 LonelyDarkSide dedi: After Effects fakat bilmiyorsan başka programlara öneririm. Biraz karışık gelebilir. Genişletmek için tıkla... İlk defa hiç bilmiyorum. Ne önerirsin?
LonelyDarkSide dedi: After Effects fakat bilmiyorsan başka programlara öneririm. Biraz karışık gelebilir. Genişletmek için tıkla... İlk defa hiç bilmiyorum. Ne önerirsin?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 3 Haziran 2023 #4 İki video birleştirip, arkaya tüm efektleri basmak için Adobe gibi profesyonel uygulamalara gerek yok. İndir telefona CapCut ne işin varsa görür.
İki video birleştirip, arkaya tüm efektleri basmak için Adobe gibi profesyonel uygulamalara gerek yok. İndir telefona CapCut ne işin varsa görür.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #5 Silinen üye dedi: İki video birleştirip, arkaya tüm efektleri basmak için Adobe gibi profesyonel uygulamalara gerek yok. İndir telefona CapCut ne işin varsa görür. Genişletmek için tıkla... Ben oyle yapmam olmasa bıle denerım bir şeyler.
Silinen üye dedi: İki video birleştirip, arkaya tüm efektleri basmak için Adobe gibi profesyonel uygulamalara gerek yok. İndir telefona CapCut ne işin varsa görür. Genişletmek için tıkla... Ben oyle yapmam olmasa bıle denerım bir şeyler.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 3 Haziran 2023 #6 s7üü dedi: İlk defa hiç bilmiyorum. Ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... Hazır geçişlerin ve hazır renk ayarlarının olduğu Capcut önerebilirim.
s7üü dedi: İlk defa hiç bilmiyorum. Ne önerirsin? Genişletmek için tıkla... Hazır geçişlerin ve hazır renk ayarlarının olduğu Capcut önerebilirim.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 3 Haziran 2023 #7 s7üü dedi: Ben oyle yapmam olmasa bıle denerım bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Şu işten birazcık anlıyorsam TikTok ve Instagram'da nerede leş gibi video varsa gider o tutar. Kaliteli videoların 1 kere tuttuğunu görmedim.
s7üü dedi: Ben oyle yapmam olmasa bıle denerım bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Şu işten birazcık anlıyorsam TikTok ve Instagram'da nerede leş gibi video varsa gider o tutar. Kaliteli videoların 1 kere tuttuğunu görmedim.
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #8 Silinen üye dedi: Şu işten birazcık anlıyorsam TikTok ve Instagram'da nerede leş gibi video varsa gider o tutar. Kaliteli videoların 1 kere tuttuğunu görmedim. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle ama ben kendimi geliştirmek zamanımı boşa geçirmemek için deneyeceğim. AE alırım denerim 1 ay sonrasına bakarız.
Silinen üye dedi: Şu işten birazcık anlıyorsam TikTok ve Instagram'da nerede leş gibi video varsa gider o tutar. Kaliteli videoların 1 kere tuttuğunu görmedim. Genişletmek için tıkla... Bence de öyle ama ben kendimi geliştirmek zamanımı boşa geçirmemek için deneyeceğim. AE alırım denerim 1 ay sonrasına bakarız.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 4 Haziran 2023 #9 s7üü dedi: Bence de öyle ama ben kendimi geliştirmek zamanımı boşa geçirmemek için deneyeceğim. AE alırım denerim 1 ay sonrasına bakarız. Genişletmek için tıkla... Benim tavsiyem korsan indirip programı öğrenip satın almanızdır. Tabii yapmayın böyle bir şey sonuçta korsan yasak
s7üü dedi: Bence de öyle ama ben kendimi geliştirmek zamanımı boşa geçirmemek için deneyeceğim. AE alırım denerim 1 ay sonrasına bakarız. Genişletmek için tıkla... Benim tavsiyem korsan indirip programı öğrenip satın almanızdır. Tabii yapmayın böyle bir şey sonuçta korsan yasak
S s7üü Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 1.462 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #10 LonelyDarkSide dedi: Benim tavsiyem korsan indirip programı öğrenip satın almanızdır. Tabii yapmayın böyle bir şey sonuçta korsan yasak Genişletmek için tıkla... Düzgün bir link bulursam denerim oyle 1 hafta.
LonelyDarkSide dedi: Benim tavsiyem korsan indirip programı öğrenip satın almanızdır. Tabii yapmayın böyle bir şey sonuçta korsan yasak Genişletmek için tıkla... Düzgün bir link bulursam denerim oyle 1 hafta.