GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 31 Mart 2024 #1 Merhaba, şöyle bir edit yaptım nasıl olmuş? Şarkının devamını maalesef bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et After Effects ile yapıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2024
Merhaba, şöyle bir edit yaptım nasıl olmuş? Şarkının devamını maalesef bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et After Effects ile yapıldı.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.413 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Nisan 2024 #2 GoDd1 dedi: Merhaba, şöyle bir edit yaptım nasıl olmuş? Şarkının devamını maalesef bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et After Effects ile yapıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam color correction linki varsa atabilir misiniz?
GoDd1 dedi: Merhaba, şöyle bir edit yaptım nasıl olmuş? Şarkının devamını maalesef bulamadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et After Effects ile yapıldı. Genişletmek için tıkla... Hocam color correction linki varsa atabilir misiniz?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Nisan 2024 #3 TEKNOLOJİPEREST dedi: Hocam color correction linki varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarın atayım.
TEKNOLOJİPEREST dedi: Hocam color correction linki varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarın atayım.
TEKNOLOJİPEREST Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 1.413 Makaleler 1 Çözümler 6 1 Nisan 2024 #4 GoDd1 dedi: Yarın atayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim
4 485936 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 2.548 Çözümler 4 1 Nisan 2024 #5 Color correction çok fazla var göz yoruyor. Edittede pek bir olay yok kesip biçme işi sadece.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 1 Nisan 2024 #6 @TEKNOLOJİPEREST https://www.mediafire.com/file/rl7wza4obr81ih2/Dark_CC.ffx/file 485936 dedi: Color correction çok fazla var göz yoruyor. Edittede pek bir olay yok kesip biçme işi sadece. Genişletmek için tıkla... Ya zaten amacım bol bol efekt basmaktan çok sade bir efekt ortaya koymak. Bu tarz videolar izleniyorlar çünkü.
@TEKNOLOJİPEREST https://www.mediafire.com/file/rl7wza4obr81ih2/Dark_CC.ffx/file 485936 dedi: Color correction çok fazla var göz yoruyor. Edittede pek bir olay yok kesip biçme işi sadece. Genişletmek için tıkla... Ya zaten amacım bol bol efekt basmaktan çok sade bir efekt ortaya koymak. Bu tarz videolar izleniyorlar çünkü.