RYSO Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. 17 yaşında amatör ligde oynayan bir oyuncuyum futbol için Almanya'ya gitmeyi dusunuyorum. Vatandaşlık olmadan orada futbol oynayabilir miyim ve iyi olur mu sizce?
Merhaba arkadaşlar. 17 yaşında amatör ligde oynayan bir oyuncuyum futbol için Almanya'ya gitmeyi dusunuyorum. Vatandaşlık olmadan orada futbol oynayabilir miyim ve iyi olur mu sizce?
OmrFrka Centipat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 5 Yer Dortmund Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #2 Oynarsın tabii, kendi başına gitmen çok zor olur, dil bilmiyorsan hele daha da zor
M moses77 Yoctopat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 OmrFrka dedi: Oynarsın tabii, kendi başına gitmen çok zor olur, dil bilmiyorsan hele daha da zor Genişletmek için tıkla... bende 18 yaşındayım amatör de oynuyorum akrabalarımda yurtdışında nasıl gidebilirim ?
OmrFrka dedi: Oynarsın tabii, kendi başına gitmen çok zor olur, dil bilmiyorsan hele daha da zor Genişletmek için tıkla... bende 18 yaşındayım amatör de oynuyorum akrabalarımda yurtdışında nasıl gidebilirim ?
atakan0001 Picopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 577 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #4 Gidin bence hocam, oraların altyapı takımları çok iyi
Asil_X Picopat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 341 Yer Earth Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 Hakikaten gidebiliyorsanız gidin. Avrupa futbolu Türk futbolu gibi değil.