Futbol nasıl takip edilebilir?

Hamsi ismaH

Hectopat
Arkadaşlar bugüne kadar hiç futbol takip etmedim oyuncuları bilmem, transferleri, takımları bilmem. Hayatımda toplam izlediğim maç sayısı 4 olabilir.

Ancak hem bir ortama girince muhabbetleri anlamak dahil olmak hem de futbol oyunlarında kariyer yapabilmek menajerlik yapmak istiyorum.

Bugüne kadar çok ilgi duymamıştım, şu an ögrenmek istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Tuttuğunuz takımın tarihiyle başlayın sonra diğer liglerin takımlarınan bakarsınız.

Araştırarak başlayabilirsin dostum. Transfermarkt üzerinden rahatça kulüp ve oyuncu profillerine bakabilirsin. Transferler için ise belli başlı YouTube kanallarını ve güvenilir gazetecileri takip edebilirsiniz.

Araştırarak başlayabilirsin dostum. Transfermarkt üzerinden rahatça kulüp ve oyuncu profillerine bakabilirsin. Transferler için ise belli başlı YouTube kanallarını ve güvenilir gazetecileri takip edebilirsiniz.
Önerdiğin kanallar var mı ve ayrıca abim lig yeni başladı 1 hafta olmuş dedi. Başlamak için iyi bir zaman?

@Hamsi ismaH en güvenilir gazetecilerden biri Fabrizio Romano'dur. Ben Galatasaraylı olduğum için YouTube üzerinde Mehmet Özcan'ı takip ediyorum. Onun dışında haberin gerçeklik durumunu çokta takmadan Transfer Fısıltıları, Serhat Hergüner, Hücum Hattı, Enes Futbol, Eyüp Yıldız, FUTBOL PLUS ve Haldun Domaç'ı takip ediyorum.

Gene YouTube üzerinden içerik üreten; Kısa Paslar, L1 Üçgen, Akıl Oyunu, Mr. Manager, Serbest Sekiz, TR Futbol, Hastalık Bu Futbol ve Benim Hikayem kanallarının içeriklerini takip ediyorum.

Futbola başlamak için iyi bir zaman diye bir şey yoktur. İstediğin zaman başlayabilirsin .

Teşekkür ederim, bu başlayan ligi takip ederek bir yerden başlamış olurum. Tavsiyeleriniz içinde sağ olun

Önerdiğin kanallar var mı ve ayrıca abim lig yeni başladı 1 hafta olmuş dedi. Başlamak için iyi bir zaman?
Evet çok iyidir hocam.Futbol menajerlik oyunları oynayabilirsiniz.Transfermarkt'ta dolaşabilirsiniz.Hastalık bu futbol,Benim Hikayem kanalları güzel oluyor izlemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…