Futbol okuluyla futbol klubunun arasındaki fark nedir?

byPrivata

Zeptopat
Daha fazla  
Ben 13 yaşındayım. Futbola gideceğim de. Araştırdım bulamadım. Buraya sorayım dedim. Futbol okuluylu futbol kursunun arasında ne fark var?

Pardon kurs demişim orada futbol okuluyla futbol klubu olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 13 yaşındayım. Futbola gideceğim de. Araştırdım bulamadım. Buraya sorayım dedim. Futbol okuluylu futbol kursunun arasında ne fark var?

Futbol okulu futbolun öğretildiği yerdir futbol kulubü ise lisans alanların oynadığı yerdir.

Öncelikle şöyle söyleyeyim eskiden ben kendimi lisanslı bir topçu olarak asla düşünmüyordum düşünemiyordum. Bu yetenek ile anca halı saha maçları diyordum. Sonra 1 sene önce bir futbol okuluna yazıldım ve cidden orası ilaç gibi geldi. Ki 1 ay geçmeden hocam beni bir amatör takıma sokmayı başardı orada başarılı bir yıl geçirdikten sonra bir üst yaş ligine çıktım ve 10 gün sonra inşallah sakatlık olmaz ise maçlarım var gerçekten çok etkilerini gördüm futbol okullarının. Kesinlikle denemelisin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı