F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 5 Mayıs 2022 #1 Ben çok çabuk yoruluyorum. Az önce maçtan çıktım ve maçta en ufak koşuşumda dalağım şişiyor ve dinlenmek zorunda kalıyorum. Egzersiz yaparak sorunu çözebilir miyiz?
Ben çok çabuk yoruluyorum. Az önce maçtan çıktım ve maçta en ufak koşuşumda dalağım şişiyor ve dinlenmek zorunda kalıyorum. Egzersiz yaparak sorunu çözebilir miyiz?
T Twans Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 101 5 Mayıs 2022 #2 Hocam rahat çözersiniz yağlı şeyleride azaltın azaltamazsanız en azından o gün yemeyin ben kiloluyken çok şişiyordu şu an rahat koşuyorum
Hocam rahat çözersiniz yağlı şeyleride azaltın azaltamazsanız en azından o gün yemeyin ben kiloluyken çok şişiyordu şu an rahat koşuyorum
orstey Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #3 Kardiyo ile kendinizi rutine sokun.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 14 Nisan 2024 #4 orstey dedi: Kardiyo ile kendinizi rutine sokun. Genişletmek için tıkla... 2 sene geçmiş hocam biraz geç olmadı mı sanki?
orstey dedi: Kardiyo ile kendinizi rutine sokun. Genişletmek için tıkla... 2 sene geçmiş hocam biraz geç olmadı mı sanki?
orstey Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #5 F 16 Fighting Falcon dedi: 2 sene geçmiş hocam biraz geç olmadı mı sanki? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni gördüm,sorununz geçmiştir umarım.
F 16 Fighting Falcon dedi: 2 sene geçmiş hocam biraz geç olmadı mı sanki? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni gördüm,sorununz geçmiştir umarım.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 14 Nisan 2024 #6 orstey dedi: Hocam yeni gördüm,sorununz geçmiştir umarım. Genişletmek için tıkla... Futbol oynamayı bıraktım fakat sorun hala devam ediyor koştuğum zaman. Doğum esnasında yaşadığım bir olay yüzünden diye tahmin ediyorum ben.
orstey dedi: Hocam yeni gördüm,sorununz geçmiştir umarım. Genişletmek için tıkla... Futbol oynamayı bıraktım fakat sorun hala devam ediyor koştuğum zaman. Doğum esnasında yaşadığım bir olay yüzünden diye tahmin ediyorum ben.
orstey Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2024 #7 F 16 Fighting Falcon dedi: Futbol oynamayı bıraktım fakat sorun hala devam ediyor koştuğum zaman. Doğum esnasında yaşadığım bir olay yüzünden diye tahmin ediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Peki hocam,umarım geçer.
F 16 Fighting Falcon dedi: Futbol oynamayı bıraktım fakat sorun hala devam ediyor koştuğum zaman. Doğum esnasında yaşadığım bir olay yüzünden diye tahmin ediyorum ben. Genişletmek için tıkla... Peki hocam,umarım geçer.