Miricom Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Okulum için bir skorboard yapmak istiyorum. Premier League'deki gibi gol animasyonları olsun istiyorum, program vs. önerebilirsiniz.
Okulum için bir skorboard yapmak istiyorum. Premier League'deki gibi gol animasyonları olsun istiyorum, program vs. önerebilirsiniz.
Zandatsui Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 After effectsile yapabilirsin fakat zamanını alacaktır.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.947 Çözümler 11 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 Premier League'in yeni scoreboard'u bence çok kötü. La Liga ve Bundesliga'nın yeni scoreboard'u güzel olmuş. Bence onu deneyebilirsiniz.
Premier League'in yeni scoreboard'u bence çok kötü. La Liga ve Bundesliga'nın yeni scoreboard'u güzel olmuş. Bence onu deneyebilirsiniz.
Miricom Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 Zandatsui dedi: After effectsile yapabilirsin fakat zamanını alacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun ile alakalı bildiğiniz bir video var mı? Veya farklı programlarla yapılıyor mu? Çünkü AE kullanmayı pek bilmiyorum.
Zandatsui dedi: After effectsile yapabilirsin fakat zamanını alacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun ile alakalı bildiğiniz bir video var mı? Veya farklı programlarla yapılıyor mu? Çünkü AE kullanmayı pek bilmiyorum.
Zandatsui Femtopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 Ancak after effects ile yapabilirsin. Diğer türlü çok basit kalır.