Kerem Sh
Decapat
Daha fazla
Mağazadan bak bence hocam.Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar ekteki topu almayı düşünüyorum. Topu dışarıda ve arkadaşlarımla halısahada kullanacağım sizce iyi mi? Tavsiye eder misiniz?
Öncelikle selamünaleyküm arkadaşlar ekteki topu almayı düşünüyorum. Topu dışarıda ve arkadaşlarımla halısahada kullanacağım sizce iyi mi? Tavsiye eder misiniz?
+ Decathlon'da 700TL'ye Şampiyonlar Ligi 23 topu var. Aldım. Öneririm.Mağazadan bak bence hocam.
Decathlon'da kaldırmışlar mağazada belki hala bulunabilir stokta kalan ama internette yok.+ Decathlon'da 700TL'ye Şampiyonlar Ligi 23 topu var. Aldım. Öneririm.
Ben mağazadan aldım.Decathlon'da kaldırmışlar mağazada belki hala bulunabilir stokta kalan ama internette yok.
Burdan bulabilirsin onu istiyorsan tabii denemedim görünüşü güzel de bilemiyorum ama onun harici yukarıda atılan Nike Fifa Premier güzel, sağlam toptur.
Bunların harici Voit toplara da bakabilirsin ucuz alternatif olarak bi Nike kadar sağlam değil ancak halı saha yapma sıklığına bağlı olarak 1-2 sene götürür bence en az. Çünkü genelde gittiğimiz halı sahalarda bunlardan oluyor ucuz olması etkili ama 3 ayda salacak topu da kullanmazlar diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.