454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #1 İki yerinde büyük yırtık vardı onları söktüm. Zor sökülüyor ve hepsini sökersem bir şey olur mu?
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #2 Topun kalitesine bağlı eğer orijinal bir topsa fazla sorun olmaz eğer bakkallarda satılan 20 TL olan toplarsa soyulduğunda oynanmaz hale geliyor.
Topun kalitesine bağlı eğer orijinal bir topsa fazla sorun olmaz eğer bakkallarda satılan 20 TL olan toplarsa soyulduğunda oynanmaz hale geliyor.
Unti Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 1.545 Çözümler 7 3 Mayıs 2022 #3 Yama yaparsın olur biter
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #4 Cristiano Ronaldo dedi: Topun kalitesine bağlı eğer orijinal bir topsa fazla sorun olmaz eğer bakkallarda satılan 20 TL olan toplarsa soyulduğunda oynanmaz hale geliyor. Genişletmek için tıkla... Mikasa markası ve topu korurmu derisi?
Cristiano Ronaldo dedi: Topun kalitesine bağlı eğer orijinal bir topsa fazla sorun olmaz eğer bakkallarda satılan 20 TL olan toplarsa soyulduğunda oynanmaz hale geliyor. Genişletmek için tıkla... Mikasa markası ve topu korurmu derisi?
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #5 454561 dedi: Mikasa markası ve topu korurmu derisi? Genişletmek için tıkla... Topun derisi derken üstündeki yazı olan derimi yani kağıt kadar ince olan kısımmı yoksa topun parçasımı.
454561 dedi: Mikasa markası ve topu korurmu derisi? Genişletmek için tıkla... Topun derisi derken üstündeki yazı olan derimi yani kağıt kadar ince olan kısımmı yoksa topun parçasımı.
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #6 Cristiano Ronaldo dedi: Topun derisi derken üstündeki yazı olan derimi yani kağıt kadar ince olan kısımmı yoksa topun parçasımı. Genişletmek için tıkla... Topun derisi derken üstündeki yazı olan deri ama ince. Ama bunu baya kirli ve yıpranmışı.
Cristiano Ronaldo dedi: Topun derisi derken üstündeki yazı olan derimi yani kağıt kadar ince olan kısımmı yoksa topun parçasımı. Genişletmek için tıkla... Topun derisi derken üstündeki yazı olan deri ama ince. Ama bunu baya kirli ve yıpranmışı.
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #7 454561 dedi: Topun derisi derken üstündeki yazı olan deri ama ince. Eki Görüntüle 1377185 ama bunu bayağı kirli ve yıpranmışı. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta soyulmuş bir yer gözükmüyor.
454561 dedi: Topun derisi derken üstündeki yazı olan deri ama ince. Eki Görüntüle 1377185 ama bunu bayağı kirli ve yıpranmışı. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta soyulmuş bir yer gözükmüyor.
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #8 Cristiano Ronaldo dedi: Fotoğrafta soyulmuş bir yer gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak attım o fotoğrafı.
Cristiano Ronaldo dedi: Fotoğrafta soyulmuş bir yer gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Örnek olarak attım o fotoğrafı.
Cristiano Ronaldo Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 182 Yer Arabistan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #9 454561 dedi: Örnek olarak attım o fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... İnce derinin soyulmasından zarar gelmez sadece top güzel gözükmez sorun yok reis.
454561 dedi: Örnek olarak attım o fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... İnce derinin soyulmasından zarar gelmez sadece top güzel gözükmez sorun yok reis.