Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #11 Lafonde dedi: Futbol tabii ki. Genişletmek için tıkla... Forumda hiç basketçi yok herhalde
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.271 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #12 Kckc dedi: Futbol vs basketbol sizce hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Basketbol.
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #13 Basketbol hocam rekabeti ve atmosferi benim daha çok hoşuma gidiyor.
Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #14 MagicinofMars dedi: Basketbol hocam rekabeti ve atmosferi benim daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam hem basketbol daha tempolu her an her şey olabilir. Futbolda ataklar daha yavaş. Ama basketbolda her an koşman lazım.
MagicinofMars dedi: Basketbol hocam rekabeti ve atmosferi benim daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle hocam hem basketbol daha tempolu her an her şey olabilir. Futbolda ataklar daha yavaş. Ama basketbolda her an koşman lazım.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 10 Eylül 2022 #15 Basket oynayan birisi olarak futbol diyorum.
KlavyeDelikanlısı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı 10 Eylül 2022 #16 Futbol.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.047 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #17 Kckc dedi: Kesinlikle hocam hem basketbol daha tempolu her an her şey olabilir. Futbolda ataklar daha yavaş. Ama basketbolda her an koşman lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece STSL izlediyseniz bunu demeniz normal fakat PL falan izlerseniz yavas mi hizli mi anlarsiniz?
Kckc dedi: Kesinlikle hocam hem basketbol daha tempolu her an her şey olabilir. Futbolda ataklar daha yavaş. Ama basketbolda her an koşman lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece STSL izlediyseniz bunu demeniz normal fakat PL falan izlerseniz yavas mi hizli mi anlarsiniz?
MagicinofMars Hectopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 330 Çözümler 2 10 Eylül 2022 #18 Kckc dedi: Kesinlikle hocam hem basketbol daha tempolu her an her şey olabilir. Futbolda ataklar daha yavaş. Ama basketbolda her an koşman lazım. Genişletmek için tıkla... Savaş çıkartırız hocam sizle futbolculara
Kckc dedi: Kesinlikle hocam hem basketbol daha tempolu her an her şey olabilir. Futbolda ataklar daha yavaş. Ama basketbolda her an koşman lazım. Genişletmek için tıkla... Savaş çıkartırız hocam sizle futbolculara
megoryw Femtopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 94 10 Eylül 2022 #19 Basketbol. Futbola göre daha yararlı bir spor dalı. Ayrıca kitlesinde gereksiz holiganlık yapanı görmedim.
Basketbol. Futbola göre daha yararlı bir spor dalı. Ayrıca kitlesinde gereksiz holiganlık yapanı görmedim.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 10 Eylül 2022 #20 megoryw dedi: Basketbol. Futbola göre daha yararlı bir spor dalı. Ayrıca kitlesinde gereksiz holiganlık yapanı görmedim. Genişletmek için tıkla... Hangi yönden yararlı? Basketbol için uzun boylu ve yeteneğin olması gerekiyor. Ama futbolu herkes oynayabilir. Uzman olmak için de çok çalışman lazım.
megoryw dedi: Basketbol. Futbola göre daha yararlı bir spor dalı. Ayrıca kitlesinde gereksiz holiganlık yapanı görmedim. Genişletmek için tıkla... Hangi yönden yararlı? Basketbol için uzun boylu ve yeteneğin olması gerekiyor. Ama futbolu herkes oynayabilir. Uzman olmak için de çok çalışman lazım.