Eskiden çok iyi bir stoperdim yaklaşık 2 sene önce ve bu sene bırakma kararı aldım, bana kimse destek çıkmadı geri başlamak istiyorum ama artık çok kötüyüm. Ne yapmam lazım? Futbolu çok seviyorum.
Eskiden çok iyi bir stoperdim yaklaşık 2 sene önce ve bu sene bırakma kararı aldım, bana kimse destek çıkmadı geri başlamak istiyorum ama artık çok kötüyüm. Ne yapmam lazım? Futbolu çok seviyorum.
Çalışma ile her şey çözülür antrenman yap, hangi ayaksan duvara ters ayağın ile paslaş, her zaman kafanda o topu çıkarsaydım o top nasıl kaçtı benden gibi sözler olmasın sadece oyuna odaklan rahat ol dünyanın en önemli maçları geçmiyor yerlerde kaymayı dene sonra güçlenmeye çalış omuz at falan filan bunların hepsini yaparsan ben sana güveniyorum eski performansına geri dönebilirsin veya YouTube'dan bu konu ile araştırma yapabilirsin.