Futbola tekrar nasıl başlayabilirim?

vetenoa06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600H GTX 1650 MOBİLE 16GB RAM
Eskiden çok iyi bir stoperdim yaklaşık 2 sene önce ve bu sene bırakma kararı aldım, bana kimse destek çıkmadı geri başlamak istiyorum ama artık çok kötüyüm. Ne yapmam lazım? Futbolu çok seviyorum.

Eskiden çok iyi bir stoperdim yaklaşık 2 sene önce ve bu sene bırakma kararı aldım, bana kimse destek çıkmadı geri başlamak istiyorum ama artık çok kötüyüm. Ne yapmam lazım? Futbolu çok seviyorum.
Sürekli sabahları koş.Biraz fitness yap.Bir top al sürekli her yerde sür.Sonra kulübe yazıl.

Çalışma ile her şey çözülür antrenman yap, hangi ayaksan duvara ters ayağın ile paslaş, her zaman kafanda o topu çıkarsaydım o top nasıl kaçtı benden gibi sözler olmasın sadece oyuna odaklan rahat ol dünyanın en önemli maçları geçmiyor yerlerde kaymayı dene sonra güçlenmeye çalış omuz at falan filan bunların hepsini yaparsan ben sana güveniyorum eski performansına geri dönebilirsin veya YouTube'dan bu konu ile araştırma yapabilirsin.

Dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkürler umarım tekrardan futbola başlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…