Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #11 271621 dedi: Penaltı atmadan önce hakem yanına gelip tarih sorusu soruyor diye biliyordum ben. Genişletmek için tıkla... Ronaldo işte bu yüzden çok iyi penaltı atıyor. Tarih sorularının hepsini bildiği için.
271621 dedi: Penaltı atmadan önce hakem yanına gelip tarih sorusu soruyor diye biliyordum ben. Genişletmek için tıkla... Ronaldo işte bu yüzden çok iyi penaltı atıyor. Tarih sorularının hepsini bildiği için.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 17 Haziran 2021 #12 Ömer Emin dedi: Ronaldo işte bu yüzden çok iyi penaltı atıyor. Tarih sorularının hepsini bildiği için. Genişletmek için tıkla... Tarih bilen adam tarihin adamı olur
Ömer Emin dedi: Ronaldo işte bu yüzden çok iyi penaltı atıyor. Tarih sorularının hepsini bildiği için. Genişletmek için tıkla... Tarih bilen adam tarihin adamı olur
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #13 Gerçekten nerden duydunuz bunu? Tarihle futbolun bi alakası yok. misaj8 dedi: Arkadaşlar, selamlar. Bu aralar bazı yerlerde duydum, futbolcu olmak için tarih dersinizin iyi olması lazımmış. Bu doğru mudur? Genişletmek için tıkla...
Gerçekten nerden duydunuz bunu? Tarihle futbolun bi alakası yok. misaj8 dedi: Arkadaşlar, selamlar. Bu aralar bazı yerlerde duydum, futbolcu olmak için tarih dersinizin iyi olması lazımmış. Bu doğru mudur? Genişletmek için tıkla...