Futbolcu sistemi nasıl işler?

_RastgeleAdam

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, ben 13 yaşında biriyim. İzmir içerisinde bir futbol takımına katılalı 1 ay oldu. Kaleci olmak istiyorum ve hocalar iyi olduğumu söylüyor, bence süreye göre iyiyim gayet hele ki dün çok iyi oynadım. Şimdi ben ne kadar süre sonra ne yaparsam nerelere kadar yükselebilirim ve Muslera gibi donnarumma gibi gerçek bir kaleci olarak futbol sözleşmesi imzalayabilirim?

Selam hocam bende 2 3 sene önce senin yaşındayken amatör kulüpde 2 sezon oynadım. Eğer şansın varsa bir Altay gibi altyapıya önem veren bir kulüp temsilcisi seni izleyip beğenirse o takıma gidersin ve lariyerin şekillenmeye başlar eğer orada forma şansı bulup iyi oynarsan şu anki cengiz ünderinki gibi bir kariyerin olur ama bu işlerde şans önemli bence.

Altyapıya girip seçmelere falan katılıyorsun oradan A takıma yükseliyorsun eğer iyiysen devamı geliyor zaten

Selam hocam bende 2 3 sene önce senin yaşındayken amatör kulüpde 2 sezon oynadım. Eğer şansın varsa bir Altay gibi altyapıya önem veren bir kulüp temsilcisi seni izleyip beğenirse o takıma gidersin ve lariyerin şekillenmeye başlar eğer orada forma şansı bulup iyi oynarsan şu anki cengiz ünderinki gibi bir kariyerin olur ama bu işlerde şans önemli bence.

Altay Spor'a gidiyorum hocam. Sizin kariyeriniz ne alemde şu an?
Altyapıya girip seçmelere falan katılıyorsun oradan a takıma yükseliyorsun eğer iyiysen devamı geliyor zaten.

Seçmeler ne zaman oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı