Merhabalar, tekrardan ben Bu sefer de bir şey isteyeceğim uzmanlarından. Biliyorsunuz 1 aylık tatil edildi okullar ve bu süre zarfında antrenmanlarımız da olmayacak takımda. Öncelikle mayıs ayında 16 yaşına gireceğim ve yaşım geldi sayılır. Kendimi çok geliştirmek istiyorum şu 1 aylık süre zarfında en fazla ne kadar geliştirebilirsem o kadar geliştirmek istiyorum önerilerinizi alabilir miyim? Boyum 1.76 kilom en son 64'dü öncelikle kilo vermek istiyorum, o yüzden fazla ağır şeyler yemiyorum bir süredir ve olabildiğince hızlanmak istiyorum (bu arada hızlı birisiyimdir top ayağımda gaza geldiğimde kimse tutamaz beni ) ve bu tatil süresince koşu yapacağım ve şut antrenmanı falan (bizim bu açık arazide sahalar falan kapanmış). Önerileriniz nelerdir gerek beslenme konusunda kondisyon konusunda hocam koşu mekik ve şınav çek dedi. Ben her türlü egzersizi yapmak istiyorum. Bana ne önerirsiniz beslenme konusunda, egzersiz konusunda(sıçrama bacak egzersizleri, her türlü) ve de bileğime çok hakim olmak istiyorum o yüzden topla ne gibi şeyler yapmalıyım? Tavsiyeleriniz benim için çok önemli, şimdiden çok çok teşekkür ederim.