Bale'in 15-16 yaşındaki altyapı oyunculuğu resmi. Eskiden eğitim almış olmalı. Almadıysa büyük ihtimalle iyi bir torpili vardır... Benim 9 yaş büyük kuzenim futbol oynuyormuş, zamanında çok da iyi yerlere gelmiş fakat sonra bırakmış. Bana "boşver oğlum, futbol oynanılacak bir oyun değil. Yağmurda çamurda oynaman lazım, hata yapmayıp terlemen lazım, kolay değil, aldığın paraya değecek bir meslek değil" demişti..
Tanıdık varsa kulüpte gidin deneyin ama yoksa 15 yıl hiç oynamamış biri olarak seçilmeniz için Ronaldinho gibi oynamanız lazım sahada ki 15 yıldır hiçbir kulüpte oynamadan böyle oynayabilmeniz imkansız.
Tanıdık varsa kulüpte gidin deneyin ama yoksa 15 yıl hiç oynamamış biri olarak seçilmeniz için Ronaldinho gibi oynamanız lazım sahada ki 15 yıldır hiçbir kulüpte oynamadan böyle oynayabilmeniz imkansız.
15 yaş biraz zor kardeşim ama sakın umudunu kesme benim kuzenim de 15 yaşında başladı ve şu an 17 yaşında onu küçük bir turnuvada keşfettiler diyebilirim Keçiören Bağlum Spor(Ankara)'dan Konyaya transfer oldu,sanırım şu an 20 yaş altı lig maçlarında oynuyor kendisi sol bek.