Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #1 İdeal kilomun 6 kilo altındayım futbol oynuyorum antrenmanlarda çok çabuk yoruluyorum bunun kilom ile alakası var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2021
İdeal kilomun 6 kilo altındayım futbol oynuyorum antrenmanlarda çok çabuk yoruluyorum bunun kilom ile alakası var mı?
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #2 quality459 dedi: İdeal kilomun 6 kilo altındayım futbol oynuyorum antrenmanlarda çok çabuk yoruluyorum bunun kilom ile alakası var mı? Genişletmek için tıkla... Kilo olabilir, kondisyon eksikliği olabilir, bacak kasların güçsüz olabilir.
quality459 dedi: İdeal kilomun 6 kilo altındayım futbol oynuyorum antrenmanlarda çok çabuk yoruluyorum bunun kilom ile alakası var mı? Genişletmek için tıkla... Kilo olabilir, kondisyon eksikliği olabilir, bacak kasların güçsüz olabilir.
halfhead Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 704 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100, GTX 1650 GP, Biostar B450MH, Crucial Ballistix CL16 8x2, Netac N535S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2021 #3 Kasların zayıf olabilir, kilon olabilir veya kondisyonun iyi değildir. Bunlar hep sebep. Sigara vs. kullanıyor musunuz?
Kasların zayıf olabilir, kilon olabilir veya kondisyonun iyi değildir. Bunlar hep sebep. Sigara vs. kullanıyor musunuz?
Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #4 halfhead dedi: Kasların zayıf olabilir, kilon olabilir veya kondisyonun iyi değildir. Bunlar hep sebep. Sigara vs. kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sigara kullanmıyorum. Halil1905 dedi: Kilo olabilir, kondisyon eksikliği olabilir, bacak kasların güçsüz olabilir. Genişletmek için tıkla... Vücudumu 3 ay geliştirmeyi denedim çok az geliştim vücutta kilo olmadığı için kasa dönüştüremiyor olabilir mi?
halfhead dedi: Kasların zayıf olabilir, kilon olabilir veya kondisyonun iyi değildir. Bunlar hep sebep. Sigara vs. kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Sigara kullanmıyorum. Halil1905 dedi: Kilo olabilir, kondisyon eksikliği olabilir, bacak kasların güçsüz olabilir. Genişletmek için tıkla... Vücudumu 3 ay geliştirmeyi denedim çok az geliştim vücutta kilo olmadığı için kasa dönüştüremiyor olabilir mi?
halfhead Megapat Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 704 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100, GTX 1650 GP, Biostar B450MH, Crucial Ballistix CL16 8x2, Netac N535S Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2021 #5 quality459 dedi: Sigara kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kondisyonunuz düşüktür diye tahmin ediyorum. Düzenli olarak hep antrenman yapıyor musun? Yapıyorsan ne zamandır futbol oynuyorsun?
quality459 dedi: Sigara kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kondisyonunuz düşüktür diye tahmin ediyorum. Düzenli olarak hep antrenman yapıyor musun? Yapıyorsan ne zamandır futbol oynuyorsun?
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.004 Makaleler 1 Çözümler 4 5 Aralık 2021 #6 Kondisyon zaten güç yüklemektir. En büyük sebebi kondisyon. Ama daha yeni başladıysan bu geçerli. Atıyorum 3-4 ay'dan beri düzenli antrenman yapıp, hala çabuk yoruluyorsan, kondisyondan ziyade kasların zayıftır.
Kondisyon zaten güç yüklemektir. En büyük sebebi kondisyon. Ama daha yeni başladıysan bu geçerli. Atıyorum 3-4 ay'dan beri düzenli antrenman yapıp, hala çabuk yoruluyorsan, kondisyondan ziyade kasların zayıftır.
Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #7 halfhead dedi: Kondisyonunuz düşüktür diye tahmin ediyorum. Düzenli olarak hep antrenman yapıyor musun? Yapıyorsan ne zamandır futbol oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... 3 aydır oynuyorum haftada 2 3 gün.
halfhead dedi: Kondisyonunuz düşüktür diye tahmin ediyorum. Düzenli olarak hep antrenman yapıyor musun? Yapıyorsan ne zamandır futbol oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... 3 aydır oynuyorum haftada 2 3 gün.