Futbolda eleştirilerini görmezden gelebilmek

Heyyo

Hectopat
Ben 18 yaşından küçüğüm. O yüzden genelde ailem de benimle oluyor. Ne zaman bir seçmeye gitsem tribündeki bir yakınımın eleştirisinden korkuyorum galiba. Ya da çekiniyorum. Ne yapabilirim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Toplumumuzda eleştiri anlayışı nedense yerme anlamında kullanılır, en ufak detayı aleyhte kullanırlar, hiç şaşmaz. Eleştiri denilen olgu artıları, eksileriyle beraber değerlendirilerek yapılır. Seni bu şekilde eleştirebilen insanlara kulak ver, doğrularını ve eksilerini ancak böyle öğrenirsin.

Korkmayacaksin kendine güvenli oyna. Cok fazla eleştirenler emin ol kötü oynadığından değil, başka sebeplerden dolayi eleştiriyordur.

Ben stoper oynarım, her maç da banko takımdayim, çok eleştiriyorlardi en son sinirlendim çıktım 1 2 maç, farklı yenildiler. Kendine güven, takımda bir yerin olduğunu bil. Top kaybetmekten hatadan korkma, özellikle seçmelerde kendini göstermen cesaretli olman lazım ki öne cikabilesin.

Takma kimseyi oyna gitsin.

Tabii kulak da ver ders çıkarmaya çalış eleştiriden. Fakat moralin bozulmasın asla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı