HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #11 El Kalem dedi: Değişir de pahalı mı acaba? Bu gözlüğü nasıl sabit tutuyor ki? Genişletmek için tıkla... Bandajı takıyordum gözlüğü bandajla kulağımın arasına sıkıştırıyordum ve bende işe yarıyordu.
El Kalem dedi: Değişir de pahalı mı acaba? Bu gözlüğü nasıl sabit tutuyor ki? Genişletmek için tıkla... Bandajı takıyordum gözlüğü bandajla kulağımın arasına sıkıştırıyordum ve bende işe yarıyordu.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 1 Temmuz 2022 #12 _STRIKER_ dedi: Bandajı takıyordum gözlüğü bandajla kulağımın arasına sıkıştırıyordum ve bende işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Attığınız linkteki kullandığınız bandaj mi? Bir de bandaj fark etmez değil mi?
_STRIKER_ dedi: Bandajı takıyordum gözlüğü bandajla kulağımın arasına sıkıştırıyordum ve bende işe yarıyordu. Genişletmek için tıkla... Attığınız linkteki kullandığınız bandaj mi? Bir de bandaj fark etmez değil mi?
HAYNA Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 826 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #13 El Kalem dedi: Attığınız linkteki kullandığınız bandaj mi? Bir de bandaj fark etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Diğer markaları bilmiyorum hocam bu bandaj benim çok işimi görmüştü, evet linkteki bandaj.
El Kalem dedi: Attığınız linkteki kullandığınız bandaj mi? Bir de bandaj fark etmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Diğer markaları bilmiyorum hocam bu bandaj benim çok işimi görmüştü, evet linkteki bandaj.