Futbolda mevki önerisi

Yer
Illinois,Chicago
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar ben yaşım küçükken kulüpte oynamıştım, sonrasında ise hobi olarak halı saha falan devam ettim futbola yeni başlamıyorum anlayacağınız. Ama şöyle bir sorun var sabit bir mevkiim olmadığı için halı saha başlamadan karar veriyoruz bundan da sıkıldım artık. Neyse özelliklerime gelirsek; çok hızlı koşmuyorum ama yavaş da sayılmam, çalımı gene atarım ama çok usta sayılmaz, bitiricilik olarak iyiyim topa ilk dokunuşum hakimiyetim kaleyi bulmam. Şut tekniklerim falan iyi, hatta kafa bile atarım. Ortayı çok iyi açamam, korner falan da kullanamam ama penaltıyı iyi atarım.

Öncelikle herkese iyi akşamlar ben yaşım küçükken kulüpte oynamıştım, sonrasında ise hobi olarak halı saha falan devam ettim futbola yeni başlamıyorum anlayacağınız. Ama şöyle bir sorun var sabit bir mevkiim olmadığı için halı saha başlamadan karar veriyoruz bundan da sıkıldım artık. Neyse özelliklerime gelirsek; çok hızlı koşmuyorum ama yavaş da sayılmam, çalımı gene atarım ama çok usta sayılmaz, bitiricilik olarak iyiyim topa ilk dokunuşum hakimiyetim kaleyi bulmam. Şut tekniklerim falan iyi, hatta kafa bile atarım. Ortayı çok iyi açamam, korner falan da kullanamam ama penaltıyı iyi atarım.

ofansif orta saha olabilirsin çok çalımcı olmaman ve topa ilk dokunuşunun iyi olması burada da işe yarar, bazen geri gelip oyun kurmaya yardım edersin, bazen ileri çıkar pozisyona girersin, orta açmaya gerek bile duymazsın

Sağlak ama sol ayağıma da güzel pas gelirse çok güzel bitirebilirim.
Orta açmam şut çekerim diyorsan Sol Kanat oynayabilirsin. Sol kanattan orta sahaya doğru biraz koşup şut pozisyonu yaratır, şutunu çekersin sağ ayağınla.

Oyun görüşün veya bilek hareketlerin iyiyse ofansif orta saha da olabilir. Top dağıtırsın kanatlara, yeri gelince şut çekersin.

Bence stoper iyi olur kornerlerde ileri çıkıp şansını denersin penaltılarda kendine güveniyorsan sen atabilirsin.
adamın güçlü yönleri hücümcu özellikleri diye düşünüyorum Bitiricilik, şut, penaltı, kafa vuruşu bunları stoperde az kullanır yere göre hızda sorun yaratabilir hızlı kontralarda geride kalır diye düşünüyorum

Çok az bilgi vermişsin. Boyunu, kilonu, sahada ne yapmayı sevmezsin, yaş vb. Bilgiler iyi olur. Bu şekilde daha temiz bir şeyler söyleyebiliriz.
Boyum 177 kilom 71 fitness yaptığım için yağ oranım düşük kas kütlem de var plaj vücuduna yakınım. Yaş 19. Stoper ve kalecilikten hoşlanmam uçta bekleyip gol atarım genelde ya da forvet arkası oynarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı