Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Kondisyonumu ve vücudumu geliştirmek istiyorum. Hangi antrenmanları yapmalıyım? Vücudumu geliştirmek için hangi kas gruplarını çalıştırmaliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2022
Kondisyonumu ve vücudumu geliştirmek istiyorum. Hangi antrenmanları yapmalıyım? Vücudumu geliştirmek için hangi kas gruplarını çalıştırmaliyim?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #2 Hocam hangi mevkide oynuyorsunuz yada hangi mevkide kendinizi iyi buluyorsunuz?
Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #3 ŞenolGüneş dedi: Hocam hangi mevkide oynuyorsunuz ya da hangi mevkide kendinizi iyi buluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Orta saha oynuyorum hocanın görevlendirmesine bağlı bazen sağ bek oynuyorum.
ŞenolGüneş dedi: Hocam hangi mevkide oynuyorsunuz ya da hangi mevkide kendinizi iyi buluyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Orta saha oynuyorum hocanın görevlendirmesine bağlı bazen sağ bek oynuyorum.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #4 quality459 dedi: Orta saha oynuyorum hocanın görevlendirmesine bağlı bazen sağ bek oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence ayak kası çalışın eğer daha çok sağ bek oynuyorsanız vücudunuzu iyi kullanmaya gayret gösterin.
quality459 dedi: Orta saha oynuyorum hocanın görevlendirmesine bağlı bazen sağ bek oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bence ayak kası çalışın eğer daha çok sağ bek oynuyorsanız vücudunuzu iyi kullanmaya gayret gösterin.
Q quality459 Hectopat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 525 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #5 ŞenolGüneş dedi: Hocam bence ayak kası çalışın eğer daha çok sağ bek oynuyorsanız vücudunuzu iyi kullanmaya gayret gösterin. Genişletmek için tıkla... Sadece bacak çalışıyorum vücudumun hangi bölgelerini gelistirecegimi bilmiyorum sizce nasıl bir fitness programı hazırlamalıyım.
ŞenolGüneş dedi: Hocam bence ayak kası çalışın eğer daha çok sağ bek oynuyorsanız vücudunuzu iyi kullanmaya gayret gösterin. Genişletmek için tıkla... Sadece bacak çalışıyorum vücudumun hangi bölgelerini gelistirecegimi bilmiyorum sizce nasıl bir fitness programı hazırlamalıyım.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.056 Çözümler 34 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #6 Hocam bence haftanın en az 3-4 günü ayak kası çalışmaları uygulayın ve daha çok sağ bek oynuyorsanız vucüt çalışın yani nasıl diyim darbe yeseniz bile ayakta kalın.
Hocam bence haftanın en az 3-4 günü ayak kası çalışmaları uygulayın ve daha çok sağ bek oynuyorsanız vucüt çalışın yani nasıl diyim darbe yeseniz bile ayakta kalın.