Futbolda nasıl daha iyi olunur?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Ne bir kurstayım ne de bir kulüpteyim. Ne yapmalıyım? Ayak gücüm gerçekten 0 ve top sürüşümü nasıl geliştiririm? Bir adam geldi adam topa yön emrediyor sanki. Eleman o kadar hızlı topu çekip itiyor ki yetişemiyorum. Nasıl o adam gibi olurum?

Gerçekten fazla uğraş gerektiren bir durum topla iç içe olmanız lazım YT de video dolu top sürme için.

Duck feet sorununuz var mı?

Hocam duck feet yoksa ve futbol yeteneğiniz gerçekten 0 ise profesyonel kariyer hayalleriniz var ise yıkmak istemem ama maalesef biraz zor.
Profesyonel değil halısaha ve beden için .

Hangi mevkide oynuyorsunuz.
Defans. Ama oyun başlangıcı işte gol olduktan sonra karşıda top kimse başlıyorsa ona baskı yapıyorum. Eğer baskıyı beceremezsem geri dönüyorum defansa. Sonra atağa çıkarsakta koşuyorum falan. Her yerdeyim. Ama daha çok defans.

Hocam defans iseniz topa çok hakim olmanıza gerek yok ama illaki olmak istiyorsanız olay tamamen rahat oynamakta bitiyor kendinizi ne kadar sıkarsanız topu ayağınızdan o kadar çok kaçırırsınız ayrıca defanstayken sadece topa odaklanırsanız ve rakip forvetin üzerine yürümediğiniz sürece gol yedirtmesiniz basit bir şekilde.

Bir de bu videoyu izlemenizi öneririm defans için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler. Profesyonel misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…