LLuser
Centipat
Daha fazla
13 yaşındayım, normalde en son 4-5 yaşımda falan topa dokundum, uzun süre oynamamıştım ama son 2 yazdır arkadaşlarımla oynamaya başladım. Genel olarak en iyi yaptığım şey koşmak ve topu kesmek (pası kesmek). Ama top kontrolü, şut gibi şeylerde cidden kötüyüm. Hem yeteneksizlikten, hem de ilgisizlikten bunun gibi oyunlarda çok geri kaldım. Amacım aşırı iyi oynamak veya bir maçta 20 gol atmak değil, sadace maç esnasında pas alabilecek kadar iyi olmak istiyorum. Hedefim küçük gibi görünsede maalesef benim yaşımdaki çocuklar birbirlerine kendini gösterme fırsatı çok az tanıyor, genelse ya kaleye geçiyorum ya da en almayacağım pozisyonda pas atıyorlar ve kaçırıyorum. Son günlerde babamla birlikte paslaşıp şutlaşmaya başladık ama yine de bunun yeterli olmaığını düşünüyorum. Tabii tecrübede çok öenmli bir şey fakat insanlar takıma zarar değil fayda olduğumu anlayabilmesi için hemencecik kendimi göstermem gerekiyor. Son maçlarda defans ve ortasahada varımı yoğumu ortaya koyup oynuyorum ve birçok “helal sana” geri dönüşü alıyorum ama neticede bir ortasaha olarak defans yapmaktan başka bir işe yaramıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: