Futbolda neden berbatız?

Bunun yüzünden Türk kulüpleri ağlıyor Süper Lig'teki Türk kuralıda saçma8 yabancı ne külüler alıyor 14 yabancı 6'sı dışarıda sonra onlar çöp oluyor kulüpler gönderemiyor batıyor ilerek kulüp batırıyorlar.

Kasıtlı olarak yaptıklarını düşünmeye başlıyorum.

Birine hak etmediği parayı verirsen; o adam hak etmediği halde yatarak parasına bakar. Birine gerekli değeri verirsen; o işini yapar. İşini iyi yapana hak ettiği parayı verirsin. Bu takımdaki oyuncular bırak Avrupa'yı TFF 2.ligte bile oynayamaz.

* Çağlar kavgaya girecekse yeri burası değil, mahallesine gidip istediğiyle dövüşebilir.
* Cengiz'in ofsayt denen şeyden haberi bile yok. Orada topu beklemeyi 3. lig oyuncusu yapmaz.
* Burak Yılmaz artık emekli olmalı, koşacak hali yok hala top oynamaya çalışıyor.
* Kalecilerimizin yerine ben girsem daha fazla kurtarırım. Her gelen topu yemeyi bırakmaları gerek,
bir penaltı kurtarmak sizi başarılı yapmaz.
* Sarı kart almak için can atmak isteyen bir takım. Saçma sapan yerlerde yaptığımız o kadar faul var ki.
* Yönetime hiç girmiyorum. Ne taktik var ne bir şey. Herkes parasına bakıyor, kimse ülkeyi düşünmüyor.

(Buraya yaz yaz bitmez sebepler, bu bahsettiklerim sadece bu gün içindi. Derinlere insek neler neler yazarım da o kadar uğraşmaya değmez "#bizimçocuklar" için. O aldıkları haram paralar illa ki bir yerden çıkar.)

Normal liglerde yeteri kadar kanser oluyoruz zaten. Bir de milli maçlara kafayı takmaya gerek yok. Bu takımdan adam olana kadar milli takımı tutmayı düşünmüyorum.

Dinozor teknik direktörler çok iyi sözmüş tebrikler

2. devreyi izlememiştim, utandığımdan. 6-1 olmuş maç.
En azından şeref golü atmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…