Herkese merhaba. Futbolla 9 yaşımda gerçekten tanıştım. Şu an 13 yaşındayım ve son 1 senedir bu sporu kariyer olarak görmeye başladım. Birkaç ay önce ankaragücü seçmelerine gittim olmadı. Sonradan ilçemin yaz okuluna katıldım. Bireysel antrenman ve yaz okuluyla kendimi öncesine göre çok gelişmiş, hissediyorum. Seçmelere davet ettiler, isim numara aldılar. Neyse bir antrenman günü beklettiler bizi. Sonra diğerlerin antrenmanı bitince seçilenler 11-11 maç yaptırdılar. 2 gün yapılacak olan bu yetenek ölçme maçlarında ilk gün gerçekten kötüyüm. Ama hocalar biliyordu beni önceden de. İstediğim mi olmadı, formumda mı değildim bilmiyorum. 1 gün aradan sonra diğer antrenman günü kötüleri bir takıma, iyileri bir takıma aldılar. Karşımda 6 tane U14 oyuncusu, ayrıyeten 5 tane benim kadar iyi topçu. Bizde ise degaj kullanmayı bilmeyen bir kaleci. Diğerlerini söylemiyorum bile. Israrla sağ açık oynadığımı söylesem de ilk gün orta saha, ikinci günde ise santrafor oynattı. 1. gün tamam kabul kötü oynadım. 2. maç ayağıma top gelmedi bütün boşlukları yaratsam da. Sonrada oyundan alındım. Ama hocaların gözüne öyle bakıyorum ki "alın beni oyuna, telafi edeceğim." der gibi. Sonra bana mevkin ne senin oğlum diyor. 1 haftadır sağ açık diyorum ya. Sonra da bu ileri sevdanız ne ya dedi be soktu oyuna. Birkaç pas yaptım, koşu ve oyun kurma pasları. İyi takıma koydukları için sanırım pas yapabildim. Ve alınmadım. Hatam ne anlamıyorum. Boy 1.70, kilo 48 sol ayak.