J Janberk46 Decapat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #1 Futbolda ofansif orta saha mevki ile santrafor mevkinin ne farkı var, merak ettim bilen var mı?
B berkay2121 Decapat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 164 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Ofansif ortasaha ataklara çıkar defansa fazla gitmez santrafor sadece ileride pas bekler gol atar normal orta saha hem defansa hem de kontra atakta yer alır.
Ofansif ortasaha ataklara çıkar defansa fazla gitmez santrafor sadece ileride pas bekler gol atar normal orta saha hem defansa hem de kontra atakta yer alır.
tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 Artı olarak oos genelde pres yapar. Topu kapmaya çalışır. Örneğin Mertens izlediysen.
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 23 Ağustos 2023 #4 Janberk46 dedi: Futbolda ofansif orta saha mevki ile santrafor mevkinin ne farkı var, merak ettim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ofansif orta saha: Tsubasa Forvet: Hyuga
Janberk46 dedi: Futbolda ofansif orta saha mevki ile santrafor mevkinin ne farkı var, merak ettim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ofansif orta saha: Tsubasa Forvet: Hyuga
S Salvatorio Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 2.491 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #5 Janberk46 dedi: Futbolda ofansif orta saha mevki ile santrafor mevkinin ne farkı var, merak ettim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ofansif orta sahayı Messi gibi düşün. Oyun kurar. Pasları iyidir. Şutları iyi olması lazım. KDB, Bruno fernandes gibi. Tabii Messide dahil.
Janberk46 dedi: Futbolda ofansif orta saha mevki ile santrafor mevkinin ne farkı var, merak ettim bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Ofansif orta sahayı Messi gibi düşün. Oyun kurar. Pasları iyidir. Şutları iyi olması lazım. KDB, Bruno fernandes gibi. Tabii Messide dahil.
J Janberk46 Decapat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 129 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #6 Teşekkürler.