Maingoktug Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #1 Selam! Bu aralar futbol çok hoşuma gitmeye başladı. Sorum şu; topa daha sert nasıl vurabilirim? Biraz araştırma yaptım kalçadan vurma, ayak üstü gibi... Ben sürekli plase vuran birisiyim, önerileriniz var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2023
Selam! Bu aralar futbol çok hoşuma gitmeye başladı. Sorum şu; topa daha sert nasıl vurabilirim? Biraz araştırma yaptım kalçadan vurma, ayak üstü gibi... Ben sürekli plase vuran birisiyim, önerileriniz var mıdır acaba?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 1 Ocak 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 1 Çözümler 14 1 Ocak 2023 #3 New Star Soccer indir orda gösteriyor topa nasıl daha sert vurulduğunu.
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.697 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #4 En sert ayakkabının burun kısmıyla vurabilirsin fakat bu profesyonel anlamda pek tercih edilen bir vuruş şekli değildir.
En sert ayakkabının burun kısmıyla vurabilirsin fakat bu profesyonel anlamda pek tercih edilen bir vuruş şekli değildir.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #5 Pisburun vuracan.
SaviorAngel666 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 326 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #6 Kardeşler kunduradan alıyorsun pis burnu topa gömüyorsun.