ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 30 Eylül 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu pozisyon faul mu yoksa değil mi nedenleriyle açıklar mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu pozisyon faul mu yoksa değil mi nedenleriyle açıklar mısınız?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.678 Makaleler 5 Çözümler 38 30 Eylül 2024 #2 Omuz omuza mücadele bu açısından dolayı Davinson faul yapıyor gibi gözüküyor ama arka açısı varsa oradan belli olur Traore'de ona aynısını yapıyor.
Omuz omuza mücadele bu açısından dolayı Davinson faul yapıyor gibi gözüküyor ama arka açısı varsa oradan belli olur Traore'de ona aynısını yapıyor.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 30 Eylül 2024 #3 ahmet_kıran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu pozisyon faul mu yoksa değil mi nedenleriyle açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Omuz var, bence faul.
ahmet_kıran dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu pozisyon faul mu yoksa değil mi nedenleriyle açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Omuz var, bence faul.
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 30 Eylül 2024 #4 RDJ dedi: Omuz var, bence faul. Genişletmek için tıkla... Adamı arkadan tutabiliyor muyuz öyle yani ben anlamadım?
RDJ dedi: Omuz var, bence faul. Genişletmek için tıkla... Adamı arkadan tutabiliyor muyuz öyle yani ben anlamadım?
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 3 Ekim 2024 #5 ahmet_kıran dedi: Adamı arkadan tutabiliyor muyuz öyle yani ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hayır, sonuçta oyuncunun topu almasını engelliyor.
ahmet_kıran dedi: Adamı arkadan tutabiliyor muyuz öyle yani ben anlamadım? Genişletmek için tıkla... Hayır, sonuçta oyuncunun topu almasını engelliyor.
Royzz Nanopat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 321 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #6 Faul tabi ki, gole giderken formasından tutup çektiğin adam için çalınan faulse, aynı şeyi bunun içinde düşün, bu adamı da aynı şekilde engelliyor rakip oyuncu.
Faul tabi ki, gole giderken formasından tutup çektiğin adam için çalınan faulse, aynı şeyi bunun içinde düşün, bu adamı da aynı şekilde engelliyor rakip oyuncu.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #7 Yüzde yüz faul, Adamın topa müdahelesini engelliyor. Ayrıca topa karşı bir ikili mücadele yok. Direk adama yapıyor. Sarı kart veya uyarı.
Yüzde yüz faul, Adamın topa müdahelesini engelliyor. Ayrıca topa karşı bir ikili mücadele yok. Direk adama yapıyor. Sarı kart veya uyarı.