Futboldan ilk maaşımı kazandım

Teşekkür ederim, gerçekten en sevdiğin şeyi yaparak para kazanmak çok güzel bir duygu az bir miktarda olsa tatlı geliyor insana

Öncelikle hayırlı olsun. Umarım ülkemizde örnekleri olduğu gibi para seni şımartmaz -kötü anlamda demek istemedim- ve iyi yerlere gelirsin inşallah. Seni iyi yerlerde görmek isteriz.

Umarım şımartmaz hocam bende çok korkuyorum bu durumdan.
Her şey sizin elinizde hocam. Çalışmayı bırakmayın, zaten çalıştıkça hem gelişeceksiniz hem de maddi manevi meyvesini yiyeceksiniz. Para, aşk, şöhret işleri sizi yolunuzdan şaşırtmasın.

Ben de harçlık çıkarma amacıyla tüm gün fındık toplayıp belimi ağrıtayım işte. Hayırlı olsun, gelecekte kazandıklarınızı iyi günlerde harcayın.

Hayırlı olsun hocam daha fazlasını kazanırsınız umarım. Bu arada nasıl kazandınız turnuvadan falan mı?

Hayır aylık 4 maçta bir 250 TL alacağız seneye U18 de oynadığım zaman 650 TL alacağım sonra da zaten inşallah A takım geliyor.
Ben de harçlık çıkarma amacıyla tüm gün fındık toplayıp belimi ağrıtayım işte. Hayırlı olsun, gelecekte kazandıklarınızı iyi günlerde harcayın.

Siz de haklısınız ama ben 10 yaşımdan beri soğuk sıcak demeden top oynuyorum çalışıyorum kendimi bildim bileli hayallerim, hedeflerim belli yolumu çizdim o yol üzerinden geliştirdim kendimi şimdi meyvesini yiyorum umarım gelecekte daha fazlasına sahip oluruz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…