Futboldan soğuyup kickboksa yöneldim

ugamanyak

Decapat
Daha fazla  
2 yıldır düzenli bir futbol okuluna gidiyordum bedava kendimi geliştirdim geliştirdim önceden şut bile çekemezdim şimdi sol ayağımla imkansiz denilen goller attim uzaktan. Futbola tutkum vardı şu 2 sene içerisinde, takıma girmek istiyordum ama oturduğum ilçenin etrafinda guzel bir futbol kulübü yok. Olanlar ise hep üst üste yenilgiler almış ya da oyuncu olmadığından U16'ya çıkmak istemeyen takımlar yani anlayacağınız vasat takımlar. Son 1 aydır gitmeyi bıraktım şu anki formumun nirvanasindayim ama futboldan soğudum hem ailem yüzünden. Babam ne yapacaksın futbolda kendini sakatlıyacaksın diyor ama kendisi 20 yaşına kadar Uludağ takımında oynamış ve üniversite yüzünden birakmak zorunda kalmış benim de çok büyük hayallerim yoktu sadece bir takımın parçası hissetmek ve maç hissiyatı deneyimlemek istemiştim. Etrafımdaki 10 arkadaşımdan rahat 3'ü 4'ü futbolcu ya da futbolcuydu bende sadece özenip çocukluğumu yaşamak istemiştim. Futboldan soğuduğum için biraktim ve kickboksa geçtim. Neden kickboksa geçtim diye sorarsaniz ben spor yapmayi seven bir adamim. 7/24 evde kalmayi sevmem kentimim civarlarindada bir kickboks salonu vardi arkadaşimla yazildim. Sizden istediğim tek şey beni eleştirmeniz. Sizce iyi mi yapmışım kötü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Neyi seviyorsanız onu yapın zamanında babam beni göndermemişti derslerim kötüleşir diye keşke gitseydim diyorum belki çok iyi bir futbolcu olup en azından milli takımda yer alma hayalim vardı küçükken fakat maalesef gerçekleşmedi.

Hocam Turkiye’de zaten torpil olmadan futbolcu olmak cok cok zor. Zevk aldiginiz seye yonelmeniz en dogrusu bana kalirsa.

Dogum gunun kutlu olsun bu arada.

Hocam Turkiye’de zaten torpil olmadan futbolcu olmak cok cok zor. Zevk aldiginiz seye yonelmeniz en dogrusu bana kalirsa.

Dogum gunun kutlu olsun bu arada.
Teşekkür ederim öncelikle.Dediğiniz çok doğru bursasporun altyapisina torpille giren çok arkadaşım var.Dayimin yönetimden arkadaşı varmış banada ilk başladığım zamanlar demişti seni sokayım falan diye
ama ben istememiştim çunkü o seviyede değilim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…