Futsalda halı saha ayakkabısı ile oynanır mı?

Ekmek Reis

Hectopat
Daha fazla  
Futsalda halı saha ayakkabısı ile oynanır mı ?

Oynanmaz, halı saha ayakkabıları basıncı artırdığı için rahatsız olursun.

Halı saha ayakkabılarının altı dişlidir, salon zemininde inanılmaz kayar ve asla yeri tutmaz. Futsal ayakkabısı diye internette arattığınızda çıkan ayakkabıların tabanına bakın.

O ayakkabılar zaten çakma Copa Mundial gibi. Tabanı düz olmayan ayakkabılarla futbol oynarsan (betonda) erirler.

Betonda oynamayacağım hocam spor salonunda oynuyoruz yarımızdan fazlası halı saha kullanıyor.

Betonda oynamayacağım hocam spor salonunda oynuyoruz yarımızdan fazlası halı saha kullanıyor.
Ayakkabı üreticileri zaten futsal için ayakkabı üretirken risk alıp halı saha kramponu almaya ne gerek var? Hem garantisini kaybediyorsun hem de ayakkabı birkaç ay sonra çöp oluyor.

Ayakkabı üreticileri zaten futsal için ayakkabı üretirken risk alıp halı saha kramponu almaya ne gerek var? Hem garantisini kaybediyorsun hem de ayakkabı birkaç ay sonra çöp oluyor.
Hocam çoktan kargoya verilmiş.

O zaman geçmiş olsun hocam, futsal ayakkabısı istiyorsanız kaliteli birkaç tane önerebilirim ama şimdilik onu kullanın.

Hocam çok fazla param yoktu. Yaklaşık 5 yıl önce günlük olarak kullanıyordum 5 ay kullanmıştım hiç sorun çıkarmamıştı ona güvenerek sorun çıkartmaz diye düşündüm, hem de 210 TL'ye aldım. Sizin önerebileceğiniz model nedir hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…