Future play krampon yanlardan sıkıyor

Alperenclhsz

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 3 gün önce puma future play fg/ag krampon aldım normalde 42 numara giyiyorum ve 1 numara büyük olsun diye 43 aldım. Giydiğimde ön taraf boş fakat yanlardan hafiften sıkıyor. Açılır mı krampon, yoksa iade edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Krampon ayağına yeni alışıyor eğer krampon hâlâ temizse film veya bir şey izlerken giy yavaş yavaş açılır bence.

Merhaba, 3 gün önce puma future play fg/ag krampon aldım normalde 42 numara giyiyorum ve 1 numara büyük olsun diye 43 aldım. Giydiğimde ön taraf boş fakat yanlardan hafiften sıkıyor. Açılır mı krampon, yoksa iade edeceğim.

Aynı krampon bende var geçem sene aynısı olmuştu giyince açılıyor hatta büyük bile geliyormuş hissi vermişti bana.

Aynı krampon bende var geçem sene aynısı olmuştu giyince açılıyor hatta büyük bile geliyormuş hissi vermişti bana.

Detaylıca bakınca dil kısmında yırtık olduğunu gördüm iade edip başka mağazadan alacağım aynısından maalesef.

Başta zor girmesi normal mi?

Bir de üstteki lastik yer gevşiyor mu?

Son düzenleme:
Detaylıca bakınca dil kısmında yırtık olduğunu gördüm iade edip başka mağazadan alacağım aynısından maalesef.

Başta zor girmesi normal mi?

Bir de üstteki lastik yer gevşiyor mu?

Hafif bilekli olduğu için benimki zor giriyor biraz evet lastik yeri de ayağa göre esniyor zamanla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı