Futures taktiği için değerlendirme

Emiroo

Kilopat
Belki biliyorsunuzdur anlık olarak tp, sl noktalarıyla işlem paylaşan target hesapları var, genelde Telegram ve X üzerinde oluyorlar. Ben Excelciyim, her şeyin ortalamasını alma gibi bir hastalığım vardır. Dünya çapında en iyi, başarı oranları en yüksek 4 5 veya daha fazla target kanalını belirleyip, bu kanalların ortak verdiği işlemleri kendi bireysel analizim ile birleştirip piyasanın sakin olduğu günlerde düşük kaldıraç, düşük risk işlem kovalamak mantıklı bir yöntem olur mu?

Bu tarz kanallara daha önceden rastlamıştım ve günlük 15 20 işlem veriyorlardı, başarı oranları %70 80 aralığında oluyorlardı. Eğer birden fazla kanalın ortak verdiği işlemi alırsam belki günde işlem sayısını 1 2'ye düşüreceğim fakat başarı oranını arttırırım diye düşünüyorum. Belki de saçmalıktır. Yorumunuzu merak ediyorum. Bu arada deneyimlerimi belirtmek isterim, bu işte yeni değilim.

Price action, smt, ict, orderflow üzerine eğitim aldım, elimde bol miktarda backtest bulunduruyorum, bunlar işin eğitim kısmıydı. Aynı zamanda işlemlerde anlık olarak haber, fomo takibi, liqmap, piyasa yönü vs. çok bilindik alanları da takip edebiliyorum. 5 yıldır da çeşitli yerlerde deneyimim var fakat futures kısmında çok yoktum. İyi bir eleme yöntemi arıyorum. Yorumunuz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen zaten işi biliyorsun. Denenebilir yada kendi analizlerinle yola devam edersin. Yeterince bilgi sahibi gibi görünüyorsun. Sistemli gitmenin olmazsa olmaz olduğunu biliyoruz. RR sistemi kullanmak gibi.
ne kadar bilsem de şuan piyasa eskilere oranla çok tehlikeli artık botlarla kapışıyorsun yoksa bu bilgiyle 3 4 sene öncesinde piyasada olsaydım dolar milyoneriydim. O yüzden kendimiotomatik analiz yapan kanallarla birleştirmem gerekiyor. eleme üstüne eleme yöntemleri ve düşük risk oranları gerekiyor benim için. belki de bu sistem bile çalışmayacak ama denemekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…