Fuxi H3 alınır mı?

JusteR

Hectopat
Daha fazla  
Detaylı incelemesini bulamadım, kablosuz anladığım kadarıyla sizce alınırı mı? Rahat konforlu ve uzun ömürlü bir şey istiyorum eğer alınmaz diyorsanız bu fiyat bandında önereceğiniz başka bir kulaklık var mı?

Broadcom yongası var, bu fiyata alınabilir. Şarkı da dinlerim dersen önermem. Referans kulaklıklara yönelebilirsin

Şarkı dinlemek için neden önermezsiniz?
Bu kulaklıklarda frekans tepki tablosunu bulamazsınız ( Frequency Response diye geçer ) Genelde ağırlaştırılmış boğuk bir bas ile gelir bu ürünler, haliyle bu da orta frekanslarda tizleri yutar. Bu ürünle ilgili herhangi bir şey bulamadım, Çinli bir üretici ve fiyatı da iyi. Bu fiyatlarda giriş seviyesi bir ekipman zaten bekleyemezsiniz. Dene kullan-at tarzı ürünler bunlar. Geçen sene 980 TL'ye aldığım MH751 kulaklığı öneririm eğer stok bulabilirseniz. Bu arada ürün kablosuzmuş bir de, kaçırmayın derim. Büyük ihtimal lansman fiyatı bu, geçen ay tanıtılmış ürün.

Bu kulaklıklarda frekans tepki tablosunu bulamazsınız ( Frequency response diye geçer ) genelde ağırlaştırılmış boğuk bir bas ile gelir bu ürünler, haliyle bu da orta frekanslarda tizleri yutar.

Şu anda James Donkey 711 kullanıyorum, bundan daha kötü olmaz herhalde müzik performansı.

Şu anda James Donkey 711 kullanıyorum, bundan daha kötü olmaz herhalde müzik performansı.
Ben ürünü öneriyorum. Malzeme kalitesini bilmiyorum, ayrıca yurtdışı fiyatı 43$ ürünün. 1000 TL'nin üstünde bir ürün yani. Bunun gümrüğü, kargosu falan derken bu ürün bir ay içerisinde 1500 TL'nin üzerine çıkacaktır rahatlıkla. Fırsatçı satıcılara kalmadan almanı öneririm ben.

Para bulabilirsem almayı düşünüyorum.

Oyun için nasıl bu kablosuz kulaklık arkadaşlar.
Ürünü satın alıp da incelemesini yapan birini bulamadım. İyi ve kötü yanlarını gözlemlediğim kadarı ile + ve - olarak ayırayım:

+Ürün broadcom yongasıyla geliyor. Bu çipler kablosuz kulaklıklardaki gecikmeyi büyük ölçüde azaltıyor. Detaylandırmak gerekirse, sitesinde 40 ms gibi bir değer vermişler, ki ben şahsen 144 Hz monitörde 80 ms ve 1 ms farkını anlayamıyorum. Kişiden kişiye göre de değişebilir elbette. FPS oyunları oynamadığım için bilemeyeceğim.
+Forumda önerilen Corsair HS50'ye kıyasla neredeyse 3 kat daha hafif.
+Kablosuz olması, kablolu da kullanılabilir olması. Ayrıca Type-C ile geliyor.
+Ses sürücülerini filtrelemişler bez ile. Kıl vesaire kaçmasını önlüyor o bez. Azımsanmayacak kadar insanın kulaklığı o filtreleme olmadığı için, kaçan toz ve kıldan bozulmuş.
+Ürün rahat görünüyor, kullandığı pedler suni deri olmadığı için suni deri kadar terletmez.
+-Kafa bandı yok, umarım testlerini güzel yapmışlardır. Rahatlığı konusunda emin olamadım.
-Ürün hafif olduğu için kulak memesi kısmında boşluklar olacaktır yeterli baskı sağlanmadığı için. Bu benim için bir - değil, hatta bassları hafiflettiği için hoşuma bile gidiyor fakat dışarıda kullanacaksanız eğer, dışarıya ses sızdıracaktır. Ne kadar çok boşluk kalırsa o kadar ses verir dışarı.
-26 saat pil ömrü. Bu da benim için bir eksi değil ama muadillerine göre biraz kısa buldum.
-Kullanılan pedlerin kalitesini bilmiyorum. Bu yapıdaki pedleri yıkayınca yapısı bozuluyor, bazıları çok zor kuruyor. Fotoğraflardan görmek zor. Bu bütçedeki bir üründe çok büyük ihtimal, pedlerden sorun yaşayacaksınız.

Bir tek bu mesaja göre karar vermeyin lütfen, sadece fikir olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…