Fuxi H3 alınır mı?

Sorularını alabilirim.

Şarkı dinlediğinde veya Online oyunda ses kalitelimi, Online oyunlarda Bluetooth'la bağlandığında sesin hızlı gidiyor muydu?

Şarkı dinlediğinde veya Online oyunda ses kalitelimi, Online oyunlarda Bluetooth'la bağlandığında sesin hızlı gidiyor muydu?

Ses kalitesi benim tatmin etti. Ben dongle harici hiç kullanmadım bilmiyorum maalesef.

Ses kalitesi benim tatmin etti. Ben dongle harici hiç kullanmadım bilmiyorum maalesef.

Bende dongle kullanacağım şu anki kullandığım kulaklık Havit H2002P mikrofonu bozuldu küçük kuzenlerim bayağı kötü davranmışlar bozulmuş o yüzden yeni kulaklık alacağım.

Bende dongle kullanacağım şu anki kullandığım kulaklık Havit H2002P mikrofonu bozuldu küçük kuzenlerim bayağı kötü davranmışlar bozulmuş o yüzden yeni kulaklık alacağım.
Güzel seçim, tavsiye ederim.

Ben çoğunlukla Online oyunda kullanacağım için 7.1 önemli ben başka seçeneklerede bakayım yine de sorularımı cevapladığınız için teşekkürler selim bey

Bu bütçeye kulaklıkların vereceği 7.1 performansı çok iyi olmaz. Ona dikkat ederek seçiminizi yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…