moontagem Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Kasada kulaklık girisine baglayinca mikrofonu gormuyor.
KS KS moontagem Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #11 cti real dedi: Kulaklık tek jak girişemi sahip? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.617 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2025 #12 moontagem dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunu çözdük. Linkteki gibi bir şey bulabilirseniz yada internetten alırsanız sorun çözülecek. https://www.akakce.com/ses-kablosu/...hoparlor-ayirici-kablo-fiyati,1407737805.html benim JBL Quantum 100 kulaklığım var. Ondada tek jak var bu yüzden bu tarz bişey kullanıyorum. Artı 0 Eksi
moontagem dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Tamam sorunu çözdük. Linkteki gibi bir şey bulabilirseniz yada internetten alırsanız sorun çözülecek. https://www.akakce.com/ses-kablosu/...hoparlor-ayirici-kablo-fiyati,1407737805.html benim JBL Quantum 100 kulaklığım var. Ondada tek jak var bu yüzden bu tarz bişey kullanıyorum.
KS KS moontagem Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #13 cti real dedi: Tamam sorunu çözdük. Linkteki gibi bir şey bulabilirseniz ya da internetten alırsanız sorun çözülecek. https://www.akakce.com/ses-kablosu/...hoparlor-ayirici-kablo-fiyati,1407737805.html benim JBL Quantum 100 kulaklığım var. Ondada tek jak var bu yüzden bu tarz bir şey kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklik PC'ye jack kendisine Type-C ile baglanarak ses veriyor ve kulakligin mikrofonunu kullanıyorum, Artı 0 Eksi
cti real dedi: Tamam sorunu çözdük. Linkteki gibi bir şey bulabilirseniz ya da internetten alırsanız sorun çözülecek. https://www.akakce.com/ses-kablosu/...hoparlor-ayirici-kablo-fiyati,1407737805.html benim JBL Quantum 100 kulaklığım var. Ondada tek jak var bu yüzden bu tarz bir şey kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklik PC'ye jack kendisine Type-C ile baglanarak ses veriyor ve kulakligin mikrofonunu kullanıyorum,
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.617 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2025 #14 moontagem dedi: Kulaklik PC'ye jack kendisine Type-C ile baglanarak ses veriyor ve kulakligin mikrofonunu kullanıyorum, Genişletmek için tıkla... Tamam dediğim şeyi bulursanız yada alırsanız tek jak girişinide ona bağlayıp kulaklık ve mikrofon yerlerine bağlarsanız sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi
moontagem dedi: Kulaklik PC'ye jack kendisine Type-C ile baglanarak ses veriyor ve kulakligin mikrofonunu kullanıyorum, Genişletmek için tıkla... Tamam dediğim şeyi bulursanız yada alırsanız tek jak girişinide ona bağlayıp kulaklık ve mikrofon yerlerine bağlarsanız sorun düzelecektir.
KS KS moontagem Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #15 cti real dedi: Tamam dediğim şeyi bulursanız ya da alırsanız tek jak girişini de ona bağlayıp kulaklık ve mikrofon yerlerine bağlarsanız sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bu kablonun erkek kismini kasayami takiyoruz? Artı 0 Eksi
cti real dedi: Tamam dediğim şeyi bulursanız ya da alırsanız tek jak girişini de ona bağlayıp kulaklık ve mikrofon yerlerine bağlarsanız sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Bu kablonun erkek kismini kasayami takiyoruz?
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.617 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2025 #16 Şu 2'li kısmı kasaya kulaklıktan gelen ucuda diğer tarafa. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS moontagem Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #17 cti real dedi: Şu 2'li kısmı kasaya kulaklıktan gelen ucuda diğer tarafa. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim. Artı 0 Eksi
cti real dedi: Şu 2'li kısmı kasaya kulaklıktan gelen ucuda diğer tarafa. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.617 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ağustos 2025 #18 Sorunu çözdükten sonra çözüm olarak işaretlerseniz beni mutlu edersiniz asıl ben teşekkür ederim iyi geceler. Artı 0 Eksi
Sorunu çözdükten sonra çözüm olarak işaretlerseniz beni mutlu edersiniz asıl ben teşekkür ederim iyi geceler.