egeklkrk Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #1 İkisi arasında kaldım. Kablosuz olduğu için Fuxi'yi düşünüyordum ama Razer v2X çok övülüyor. Forumda deneyimleyen varsa yardımcı olabilir mi? Fiyatları aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2024
İkisi arasında kaldım. Kablosuz olduğu için Fuxi'yi düşünüyordum ama Razer v2X çok övülüyor. Forumda deneyimleyen varsa yardımcı olabilir mi? Fiyatları aynı.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 22 Aralık 2024 #3 BlackShark v2X daha iyi. Ancak bütçenizi artırabilme şansınız varsa bunu alın. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...akustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html
BlackShark v2X daha iyi. Ancak bütçenizi artırabilme şansınız varsa bunu alın. https://www.akakce.com/kulaklik/en-...akustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,798862345.html
MoOsFoOsy Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #4 Mikrofona çok önem veriyorsan H2002P al geç.
egeklkrk Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #5 Normal CS,Valo tarzı oyunlar oynuyorum kablosuz olması fuxiye itiyor razerla inanılmaz derecede bir fark varmı?
Normal CS,Valo tarzı oyunlar oynuyorum kablosuz olması fuxiye itiyor razerla inanılmaz derecede bir fark varmı?
MoOsFoOsy Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #6 Dostum rekabetci oynuyorsan Fuxi alma info netliginde problem yaşarsın.
egeklkrk Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2024 #7 MoOsFoOsy dedi: Dostum rekabetci oynuyorsan Fuxi alma info netliginde problem yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kral. MoOsFoOsy dedi: Dostum rekabetci oynuyorsan Fuxi alma info netliginde problem yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Kral seni yoruyorumda mikrofondanmi hoparlördenmi problem yaşatır fuxi çok şık duruyor Son düzenleme: 22 Aralık 2024
MoOsFoOsy dedi: Dostum rekabetci oynuyorsan Fuxi alma info netliginde problem yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim kral. MoOsFoOsy dedi: Dostum rekabetci oynuyorsan Fuxi alma info netliginde problem yaşarsın. Genişletmek için tıkla... Kral seni yoruyorumda mikrofondanmi hoparlördenmi problem yaşatır fuxi çok şık duruyor
MoOsFoOsy Kilopat Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Aralık 2024 #8 Hocam kulaklık hoş bende almayı düşünüyorum ama 2.kulaklık olarak chill takılırken rekabetçi oyun için mikrofonu dahil memnun edeceğini zannetmiyorum.
Hocam kulaklık hoş bende almayı düşünüyorum ama 2.kulaklık olarak chill takılırken rekabetçi oyun için mikrofonu dahil memnun edeceğini zannetmiyorum.