Fuxi H7 alınır mı?

• Konuyu başlatan scoutt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.238

scoutt

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
F/P kablosuz bir kulaklık arayışındayım belli bir süredir, 1.5-2K fiyat bandında karşıma iki model çıktı birisi Rampage Crack H11 diğeri ise Havit Fuxi H7. Güncel olarak pek de kaliteli olmayan kulak içi JBL kulaklığım var (sanırım C100s) ve istediğim şeyler sadece uzun süre idare etsin, mikrofon kalitesi üstte yazdığım eski kulaklığıma yakın derecede olsun ve rahatça ses kasabileyim, müzik için almayacağım zaten müzik için kulak için başka bir kulaklığım var, ses kasmak için (genelde CS2) ve arkadaşlarımla rahat konuşabilmek için alacağım, siz hangisini önerirsiniz? Forumlarda kimisi bu iki kulaklığıda gömmüş kimisi övmüş bende arada kaldım.

Fuxi h7 alıp iade edip ikinci el arctis 7+ aldım fuxi h7 parasını tamamen hak ediyor fiyatına göre çok iyiydi tabi kronik sorunlu çıkmazsa

Fuxi h7 alıp iade edip ikinci el arctis 7+ aldım fuxi h7 parasını tamamen hak ediyor fiyatına göre çok iyiydi tabi kronik sorunlu çıkmazsa
Kendim kullanıyorum kesinlikle almaya değer buluyorum. Ancak bazıları kronik sorunlu çıkıyor sanırım. Ben 2 farklı ürünü test ettim ikisinde de sorun yoktu.

Kronik sorun yüzünden endişeleniyorsanız iade taleplerini kabul ediyorlar. Sorunlu çıkarsa iade hemen iade gerçekleştirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı