Havit H2002P kullanıyorum. Kulaklığımın herhangi bir sıkıntısı yok ama kablolu olması beni aşırı tilt ediyor. Kablosu katlandığı için kablosu kısaldı düzeltmeye çalıştıkça iyice kötü hale geliyor kafamı sürekli eğik tutmam gerekiyor. Bu yüzden kablosuz bir model bakmak istedim ve Fuxi H7 karşıma çıktı hoşuma da gitti. Açıkçası kulaklığa verecek aşırı bir bütçem yok maalesef. Kalitede düşüş olur mu olmaz mı pişman olur muyum bilmiyorum. Bu yüzden size danışmak istedim. Ayrıca kullanan varsa aranızda mikrofon sesi, müzik ve oyun deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim. Başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Bütçem 1800 TL altı.
Havit H2002P kullanıyorum. Kulaklığımın herhangi bir sıkıntısı yok ama kablolu olması beni aşırı tilt ediyor. Kablosu katlandığı için kablosu kısaldı düzeltmeye çalıştıkça iyice kötü hale geliyor kafamı sürekli eğik tutmam gerekiyor. Bu yüzden kablosuz bir model bakmak istedim ve Fuxi H7 karşıma çıktı hoşuma da gitti. Açıkçası kulaklığa verecek aşırı bir bütçem yok maalesef. Kalitede düşüş olur mu olmaz mı pişman olur muyum bilmiyorum. Bu yüzden size danışmak istedim. Ayrıca kullanan varsa aranızda mikrofon sesi, müzik ve oyun deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim. Başka öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. Bütçem 1800 TL altı.
En ucuz JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! JBL Quantum 350 Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
hocam bende fuxi h7 var gayet de memnunum sadece bluetooth modunda sesler bi tık geç geliyor ama memnunum bi sıkıntısı olmadı alalı yaklaşık 1 ay falan olmuştur ses kalitesi falan güzel
Hocam bende Fuxi H7 var gayet de memnunum sadece Bluetooth modunda sesler bir tık geç geliyor ama memnunum bir sıkıntısı olmadı alalı yaklaşık 1 ay falan olmuştur ses kalitesi falan güzel.
H7'de sorunlu H3 kadar olmasada. Dongle sorunu, dip ses sorunu ve robotik ses sorunlari devam ediyor. Butce 2000 oluyorsa JBL Quantum 350, olmuyorsa Havit H2039BG al gec.