Fuzulev ile araba almak mantıklı mı?

Riddikuluss01

Megapat
Yer
Seyhan
Daha fazla  
Fuzulev sistemine girmeyi düşünüyorum 1M'lik araba için. Aylık 50k rahat öderim v e 6 ay sonra parayı veriyorlarmış duyduğuma göre. Fuzulev'den araç alan var mı? Girmek mantıklı mı?

Evim sistemleri ile alakalı şunu izle bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1M için aylık 50 bin ödemede 8 aydan erken alamazsın. Soruna gelecek olursak fazlasıyla mantıklı. Şuan BDDK denetimindeler. Sünepe şirketler kapandı zaten. Aylık 50K da peşinatsız kurasız sisteme girersen 8 ayda verirler diye tahmin ediyorum. Geri ödemesi de 1.070.000₺ olur ortalama

Pek önden 250k filan versem 8 aydan önce sürer mi?

Hocam bu çekilişsiz sistemlerde sistem şöyle; çekeceğiniz paranın %40'ını sisteme yatırmanız gerekiyor ve 5 aydan önce teslimat yok. Örnek verecek olursak 1.000.000 TL için %7-8 civarı organizasyon ücreti alınıyor bu da 70.000-80.000 TL'ye denk gelir ve bunu önden vermeniz gerekiyor. Özet olarak 5 ay sonunda teslim için içeriye toplam 480.000 TL gibi bir para yatırmanız lazım. Aylık 50.000 ödeyeceğiniz senaryoda 5 ayda içeride 250.000 TL birikecektir geriye 230.000 TL eksiğiniz kalacaktır.

Uzun lafın kısası 5 ay sonra 1.000.000 TL para alabilmek için girişte 230.000 TL peşinat yatırıp aylık olarak 50.000 TL ödeme yapmanız gerekiyor.

Daha yeni ben de girdim ve araştırıyorum.1.1 milyon TL'ye girdim. Aylık 39 küsuratlı ödemem olacak. Sanırım 28 aya tekabül ediyor. 77 bin TL başvuru parası ödedim. Kredi kartına 6 taksite böldürdüm yani 5. aydan itibaren ödemeye başlayacağım. 2026 4. ayda teslim olacağını söylediler. Araba piyasası bu saatten sonra çok oynamaz diye düşünerekten girdim bu işe. Bu arada hiç peşinat vermedim.
Çevremde birkaç kişinin araç aldığını biliyorum. Hata mı yaptım yoksa doğru mu bilmiyorum :/.

Bende Eminevime girdim araç için, annem de daha önce ev almıştı. Şimdi durumu şöyle açıklayayım. Eğer peşinatlı ve çekilişsiz sisteme girerseniz bana göre çok mantıksız, 5 ay sonra teslimat üstüne peşin para veriyorsunuz yani 500 bin için geri ödemeli 570-580 ödeme yapıyorsunuz ve aylık 50 bin ödemeli.

Ben şöyle yaptım, çekilişli sistem peşinat vermedim giriş ücreti bir tek, aylık da 10 bin ödüyorum her sene yükselecek bu ilk teslimat 6 ay sonra. Bu aylar boyunca 30-40 ödeme yerine 10 bin ödeyip 20-30 bin kendi birikimim altın dolar euro vs. Yapıp teslimat gününe kadar biriktireceğim. Erken çıkarsa ne ala çıkmazsa biriktirip yarı paraya ulaşınca ödeyip sonraki ay teslimat alacağım bu size ne kazandırır? Sizin paranızı onların değerlendirmesi yerine kendi karınızı Katar o birikim (480 bin ödediğiniz para) 5-6 ay sonra aslında 550-600 oluyor. Erken çıkarsa zaten ufacık taksitle aşmış oluyorsunuz geç çıkarsa da paranızı şirketin değerlendirmesi yerine kendiniz değerlendiriyorsunuz benim fikrim bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…