Fuzulev nasıldır?

Oakenshield

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

1 hafta önce Fuzulev'e kaydoldum. Motosiklet almak istiyordum. Maalesef birikimim ve bütçem olmadığı için tek çare Fuzulev oldu.
Bankalar 50 bine bile 100bin ister durumda şu an.

Fuzulev'de ise 150.000 TL'ye sadece 15 bin komisyon ödeyeceğim.

En geç 12 ay içinde ödeyeceğiz dediler, ilk ay da çıkabilir yani.

Kafama takılan şu oldu, YouTube'da bir video gördüm ve çok fazla kötü yorum var maalesef.
Çekiliş videosuna bakıyorum 6 saat sürmüş. 10 saniye de 1 çekiliş yapıyor, hesap yaptım en az 300.000 çekilişe giren aday var demek oluyor.

Madem bu kadar çok müşterisi var, neden hiçbir yerde detaylı bilgisi yok. Technopat'ta bile sadece 1 konusu var. Koskoca YouTube'da sadece 1 tane kullanıcı videosu var o da şaibeli geldi gözüme.

Gerçekten güvenilir mi? 14 gün içinde cayabilirim bu arada.
Çevrenizden kendi gözünüzle kulağınızla şahit olduğunuz talihli/müşteri var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videoyu eksiksiz izleyin hocam.

Hocam bu tür şeylere asla bulaşmamak lazım. Bir tanıdığım 2015 yılında buna katıldı eminevimdi sanırım. 200 bin lira veriyorlardı 4 yılda ve 2019 yılında evi istediler taksitler falan bitti ama vermediler evi. Yani bazısına da sıkıntısız oluyor ama bence yapmamalısınız. Bunun yerine ev alın ama fuzulev'e girmeyin.

Benim çevremde buna benzer sistemlere (eminevim vs.) Kayıt olup parasını almış çok adam var. Ancak hiçbiri artıya geçmedi.

Şu şekilde açıklayayım.

Yıl 2010 -> Ev:180.000TL

Yıl 2020 -> 180.000TL'yi alırsın, Ev:1.000.000

Anlatabilmişimdir umarım. Artı olarak öyle talihim döner de ilk çekilişte parayı çıkartırım vs. demeyin. O işler öyle olmuyor çoğu zaman.

Abi detayını bilmem ama son 2 yıldır başıma bela oldular. Hiç bir kaydım olmamasına rağmen arayıp ismimle hitap edip teklifler sunuyorlar. Numaramı nerden buldunuz ismimi nerdem biliyorsunuz dediğimde kaydınız var diyorlar. Sanırım şu panel olaylarını falan kullanıyorlar. Baş belaları.

12. ay sonunda sana çıkarsa ve almayı düşündüğün motor 150 bin yerine 350 bin olursa ne olacak? Güvenilirlikleri konusuna girmiyorum bile.

Son düzenleme:
Araştırdım biraz. Baya sıkıntılı işler, bence sakın bu yerlere para falan harcama.
Aynısının laciverti birevim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Asil sorun motosiklet fiyatı uçması degil.
Çıkıyorum dediğinde cayma bedeli,dosya ücreti adi altında 25-50.000 kesmeleri!!!

Asil sorun motosiklet fiyatı uçması degil.
Çıkıyorum dediğinde cayma bedeli,dosya ücreti adi altında 25-50.000 kesmeleri!!!
Nisan mayıs ta x motosiklet 100.000 siz bu sisteme katıldınız ve 6 ay sonra size çıktı diyelim size verilecek 100.000 motor olacak 120.000

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…